قصهگویی و گوش سپردن به قصهها همواره یکی از مهمترین و رایجترین راههای انتقال تجربه بوده و در میان اقوام مختلف ایرانی، قصهها همچون گنجینه یا میراثی گرانبها به نسلهای بعد منتقل شده است. در نگاه آموزشی، تربیتی و پرورشی هم میتوان نقش برجستهای برای قصه درنظر داشت چرا که بسیاری از مسائل مهم در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان را میتوان با استفاده از قصهگویی ارائه کرد.
از اینرو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پرچمدار قصهگویی در ایران با هدف ترویج فرهنگ قصهگویی و تربیت مخاطب کنشگر، اقدام به تاسیس انجمن قصهگویی کرده است و در حوزه قصهگویی، قصهپژوهی، فعالیتهای قصهمحور، ترویج و آموزش قصهگویی و نیز ساماندهی قصهگویان زیرنظر معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و
نوجوانان فعالیت میکند. انجمنی که با حضور چهرههای شاخص حوزه به عنوان متولیان، کوشش میکند تا ضمن ارائه طرح درسهای مدون برای پرورش استعدادهای بالقوه، چتری برای حمایت از قصهگویان در 31 استان کشور باشد.
انجمن قصه گویی خوزستان به دلیل گستردگی استان و با صلاحدید مدیرکل و با اجاز ه از انجمن کشوری در استان اقدام به ایجاد سه شعبه
(مرکزی ، شمال ، جنوب ) نمود که تحت هدایت مرکز استان هستند . هرشعبه انجمن هدایتگر سه گروه زنان و مردان – نوجوان دختر و نوجوان پسر می باشد .
شعبه مرکزی خوزستان : مربی گرداننده ، خانم بهنوش بساک کاظمی ، مربی مسئول مجتمع فرهنگی اهواز
شعبه شمال خوزستان :مربی گرداننده ،خانم آسیه رحمتی مربی فرهنگی و قصه گوی برگزیده کشوری
شعبه جنوب :مربی گرداننده ، خانم زینب موسوی مربی فرهنگی هندیجان و قصه گوی برتر استانی می باشد .