این مرکز ازسال 1346درهمین محل فعالیت خودرا آغاز نموده ،با اجرای فعالیت های فرهنگی وهنری و ادبی درحال حاضر این مجموعه دارای 16704جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 340مترمربع دارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4تا 17سالگی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی و هنری می باشد .

بخش های مرکزی : کتابخانه کودک و نوجوان و سالن آمفی تئاتر در مساحت 140متردارای فضاوبه حیاط سبز دردور تادور سالن مرکزی به مساحت2000هزار مترمی باشد .

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک ونوجوان سالن آمفی تئاتر سوئیت وسه  هرکلاس 16متر دربیرون ازسالن دارد.

امکانات کارگاهی : یک کلاس سفالگری که ورودی آن بیرون از سالن مطالعه می باشد ودوکلاس داخل سالن جهت کارگاه های خوشنویسی ونقاشی می باشد .

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از ساعت 8تا 13ظهر می باشد که روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر می باشد.

پرسنل : یک مسئول مرکز، یک مربی پاره وقت درهفته دوروز درمرکز می باشد ویک نفر خدمات می باشد.

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت شهریه 20000هزارتومان برای عضویت درمرکز حقیقی .

نشانی مرکز : خوزستان – شوشتر – چهارراه امام خمینی – ضلع غربی  جنب ستاد نمایندگی نماینده شهر گیلانی –کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک

تلفن مرکز : 3625734

مسئول مرکز : مرجان کهوازی زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1400/10/01 - 08:34
  • تعداد بازدید: 5707
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سی و هفتمین نشست انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز

سی و هفتمین نشست انجمن شاعران نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و هفتمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز با موضوع نقد و بررسی آثار  نوجوانان و با حضور فرحناز چولکی، شاعر، منتقد ادبی و کارشناس واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان ایلام،   اعضا و مربیان ادبی مراکز کانون اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

چولکی در این نشست گفت: آرایه های ادبی عوامل مهم زیبایی و تأثیرگذاری شعر هستند.

 او آرایه‌ی مراعات نظیر را عامل به وجود آمدن زنجیره‌ی مرتبط ادبی در شعر دانست و اضافه کرد: در عین حال آرایه‌هایی مثل تکرار، واج‌آرایی، تشخیص و به‌طور کلی آنچه ملموس و دل‌نشین است در شعر کاربرد تأثیرگذار دارد و حتی موسیقی اثر را تعدیل می‌کند.

این شاعر و منتقد ادبی با اشاره به مقوله‌ی  ایجاز در شعر بیان کرد: هنگام سرودن شعر سپید، بازنگری، دوباره خوانی و اختصار در کلمات بسیار اهمیت دارد، هر چه شعر سپید خلاصه‌تر شود مفهوم عمیق‌تری پیدا کرده و جلوه‌ی بهتری خواهد داشت.

چولکی با اعتقاد به اینکه پایان بندی‌های محکم، کلمات شاعرانه و تصاویر و کشف‌های غافلگیرکننده، باید در پیکره‌ی یک شعر موفق جای بگیرند عنوان کرد: حذف افعال و خارج شدن از نثر، جابه‌جایی کلمات و آهنگین کردن اثر، ایجاد ارتباط خوب میان کلمات و کاربرد زبان امروز، مواردی هستند که یک شاعر نوجوان باید فرا گرفته و در آثار خویش رعایت کند.

کارشناس واحد آفرینش‌های ادبی ایلام در پایان نوجوانان شاعر خوزستانی را به مطالعه و تمرین بیشتر دعوت کرده و تشریح کرد: با استفاده از مطالعه و تمرین و تجربه، به سبک خود در سرایش اثر دست می‌یابیم و می‌توانیم با الهام از پدیده‌ها و محیط پیرامون خویش آثار موفقی خلق کنیم.

بر اساس این گزارش، آرمیتا آسترکی، پریا ماهان پور، رویا حسینی و سارا دین‌پرست، از جمله اعضای انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش اشعار خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی توسط محدثه الماسی نماینده‌ی این انجمن برگزار شد و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا،  به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت