سال احداث 1350وبعد از جنگ باز سازی شده در مهر 1372فعالیت خود را آغاز کرده است.

در حال حاضر مرکز دارای 14271   جلد کتاب می باشد مساحت کل مرکز

1173وعرصه 214متر ،ودارای یک سالم مطالعه برای کودک ونوجوان است

خدمات مرکز :کارگاه هنری ویژه گروه سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت برای اعضای حقیقی ومجازی

فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

بخش های مرکز :سالن مطالعه کودک و ونوجوان ،2کلاس هنری

امکانات ویژه مرکز: یک کارگاه هنری وسال مطالعه کودک ونوجوان  (یک سالن تازه ساخت که هنوز تجهیز نشده است )

امکانات کار گاهی :2کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد

روز ها وساعات فعالیت :مرکز از ساعت 8صبح الی 14

روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل :1مربی فرهنگی به همراه مسئول مرکز و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت هزینه عضویت

نشانی :خرمشهر:کوتشیخ بلوار بایندر ، خیابان کارون روبروی اسکله 1قایقرانی  تلفن :06153532510

مسئول مرکز :خانم علویان

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/04/03 - 13:00
  • تعداد بازدید: 5681
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت دهه کرامت

نشست ادبی استانی «پنجره، ضریح، آسمان» در فضای مجازی برگزار شد

مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مناسبت دهه کرامت نشست ادبی استانی «پنجره، ضریح، آسمان» را با حضور مرجان ظریفی نویسنده و منتقد ادبی در فضای مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، مرجان ظریفی در این نشست گفت: کتاب‌های آسمانی هر دین اولین نمونه‌های ادبیات آن محسوب می‌شوند، دین اسلام نیز کتاب آسمانی قرآن را دارد که شکل ادبی منسجم و دامنه دارش موجب شده که بزرگان ادبیات آن را یک کتاب ادبی غنی و والا به شمار آورند که می‌تواند در ادبیات دینی راهگشا باشد.

او افزود: در دل هر سوره از قرآن کریم، یک داستان نهفته است، زیرا ظرفیت انتقال مفاهیم در داستان بیشتر است و به این صورت، ماندگاری مطلب در ذهن مخاطب امکان پذیرتر است.

ظریفی در ادامه توضیح داد: از آن جا که درک قرآن به عنوان یک اثر ادبی برای کودک و نوجوان سخت است باید در نگارش و شرح آن، ساده‌سازی انجام شود و در این مرحله است که با ادبیات دینی و تعلیمی کودک و نوجوان رو به رو می‌شویم.

این  نویسنده‌ی خوزستانی در بررسی ادبیات تعلیمی به ظرایف و نکات جذاب‌سازی اشاره کرد و افزود: ادبیات دینی باید توام با لذت بوده و تعلیمی صرف نباشد. به همین ترتیب دستورات مذهبی را نباید سخت نشان دهیم زیرا اکثر این تعالیم، شامل سبک زندگی و اصول اولیه‌ی اخلاق اجتماعی هستند و برای ایجاد جامعه‌ای سالم باید فرا گرفته و مراعات شوند.

مربی با سابقه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تاریخ بعد از انقلاب اسلامی را دوران اوج و شکوفایی ادبیات دینی در ایران دانست و تاکید کرد: بعد از انقلاب تمرکز روی ادبیات دینی بیشتر شد و و البته کلیشه و تکرار در تصویرگری همچنان به عنوان یک آسیب در این گونه کتاب‌ها مشاهده می‌شود که باید از میان برود.

ظریفی یادآوری کرد: مجموعه کتاب‌های نگران پروانه‌ها  از انتشارات کانون پرورش فکری، استانداردهای قابل قبول برای ارائه در حوزه‌ی ادبیات دینی کودک و نوجوان را دارا هستند و نمونه‌های کامل و قابل قبولی  محسوب می‌شوند.

مولف کتاب «آتا یعنی پدر» در ادامه ضمن شرح نکاتی در باب اشعار و داستان‌های آیینی، به نقد و بررسی آثار ارائه شده توسط اعضا پرداخت.

بر اساس این گزارش، در بخش دوم این نشست استانی رضوان صادقی از بستان، مریم شادمان و فاطمه شعبان نژاد از گتوند، فاطمه پاک نیت از شوشتر، فاطمه زکی زاده، سوفیا رضایی، دنیا میرزایی از مرکز ۲ اهواز و  فاطمه نصیری‌راسفندی، آرمیتا آسترکی و سارا دهقانیان از مجتمع فرهنگی هنری اهواز به ارائه‌ی آثار خود در قالب متن، فایل صوتی یا فیلم‌های حداکثر دو دقیقه‌ای پرداختند.

این رویداد مجازی ادبی، با سرپرستی طیبه پوربصیری و با حضور مرجان ظریفی نویسنده و منتقد ادبی، مدیر کل، سرپرست معاونت فرهنگی، جمعی از کارشناسان و مربیان واحدهای ادبی، فرهنگی و هنری کانون خوزستان و همچنین جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون سراسر استان در فضای مجازی برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت