این مرکز از سال1344 کنار مرکز استان افتتاح گردیده وتا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی،هنری وادبی ادامه داده است.

 

خدمات مرکز: اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی ،برگزاری کارگاه های تخصصی فرهنگی،هنری وادبی

 

بخش های مرکز:کتابخانه کودک ونوجوان،سالن آمفی تئاتر،کلاس سفال وکلاس نقاشی

 

خدمات فراگیر ندارد

روز وساعات کاری: تابستان ساعت 7/30تا14

زمستان ساعت 10تا16

روزهای زوج:دختر

روزهای فرد:پسر

پرسنل مرکز: 1 مسئول 1 مربی فرهنگی 1مربی نمایش 2 مربی هنری 1مربی ادبی

شرایط عضویت:6تا17 سال

پرداخت شهریه: 12000هزار تومان

نشانی: پیچ استادیوم ،جنب پارک حجاب مرکز شماره یک اهواز

تلفن:33330648

مسئول مرکز: خانم سبحانی

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 17:56
  • تعداد بازدید: 381
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری شانزدهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر

شانزدهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، شانزدهمین نشست مجازی انجمن نویسندگان با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور علی خانمرادی، نویسنده و منتقد ادبی از ایلام، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز آبادان و خرمشهر، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

خانمرادی در این نشست گفت: داستان کوتاه، برشی کوتاه از زندگی یک شخصیت در زمان و مکان محدود است که حول محور یک اتفاق می‌چرخد.

او در ادامه تأکید کرد: در داستان کوتاه تعداد شخصیت‌ها و زمان و مکان داستان باید محدود باشد.

این نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به تفاوت داستان‌های قدیمی و امروزی بیان کرد: در داستان‌های امروزی نتیجه‌گیری داستان به عهده‌ی مخاطب است اما در حکایت‌های قدیمی نتیجه‌گیری با اتمام داستان مشخص می شود.

خانمرادی در ادامه تشریح کرد: اصل تصویرسازی اصلی بسیار مهم در داستان‌نویسی است. نویسنده باید جزییات را توصیف کند تا مخاطب به آن پی ببرد.

این نویسنده و منتقد ادبی، با اعتقاد به اینکه: مهم‌ترین ابزار کار نویسنده کلمه است تأکید کرد اگر کلمه در جای مناسب خود استفاده شود داستان تولید شده گویاتر خواهد بود.

بر اساس این گزارش، ام‌البنین عباس اصل و حامد فرحانی، از جمله اعضای نوجوان انجمن ادبی آینه‌های ناگهان بودند که به اشتراک‌گذاری داستان‌های خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی توسط حمیده عدنانی نماینده‌ی انجمن نویسندگان نوجوان آینه‌های ناگهان آبادان و خرمشهر برگزار و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا، به کار خود پایان داد.

 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت