این مرکز از سال 1374 در مرکز شهر فعالیت خود را در زمینه ی فعالیتهای فرهنگی هنری و ادبی آغاز نمود.

در دیماه 1396 کل ساختمان بازسازی شد و تا کنون به برگزاری  کارگاهه های  فرهنگی  وهنری ادامه داده است .

 در حال حاضر این مجموعه دارای 13703 جلد کتاب در فضایی به مساحت   850 متر مربع دارای  یک سالن برای مطالعه ی کودک و نوجوان می باشد و دو کارگاه می باشد.

خدمات مرکز : اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا ی حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی بر خط استانی

بخش های مرکز : کتابخانه کودک و نوجوان ، سالن آمفی تئاتر در مساحت 200 متر مربع

اتاق مربوط به واحد کارشناسی به مساحت 28 متر مربع

امکانات ویژه : سالن مطالعه ی کودک و نوجوان /سالن آمفی تئاتر /کارگاه هنری

امکانات کارگاهی : دو کارگاه هنری دارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز در یک نوبت صبح ها از ساعت هشت تا 13فعال است

روزهای زوج اعضای دختر و روزهای فرد اعضای پسر

پرسنل :کارشناس حوزه ی امیدیه/ 1 مربی مسئول/ 1 مربی فرهنگی/ 1 نفر نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن حداقل 6 سال تا 17 سال  و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت  در مرکز حقیقی و 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

.....................................................................................................................................

نشانی : خوزستان – امیدیه – خیابان ارشاد – روبروی منازل فرهنگی –

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک امیدیه

تلفن :06152622777

مسئول مرکز : منصوره محمدی

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/07/29 - 10:39
  • تعداد بازدید: 5712
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر

دهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر، به‌صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، دهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور راضیه احمدی، نویسنده، منتقد ادبی و مربی آفرینش‌های ادبی کانون استان فارس، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون آبادان و خرمشهر در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.
احمدی در این نشست گفت: لازم است همه‌ی ما قبل از نوشتن، قالب اثر خود را مشخص کرده و در چهارچوب ساختار مورد نظرمان گام برداریم، بنابراین به عنوان یک داستان‌نویس باید تفاوت بین قصه و داستان را بشناسیم.
و در ادامه توضیح داد: قصه به اندازه‌ی داستان رتبه و اهمیت دارد، اما تفاوت‌هایی میان این دو گونه‌ی ادبیات وجود دارد، به عنوان مثال قصه‌ها با «یکی بود، یکی نبود» شروع می‌شوند و در متن آن‌ها با اتفاقاتی برمی‌خوریم که پرداخت ندارند و ساده هستند اما اتفاق اصلی، در داستان جدید، متفاوت و قابل تأمل است و داستان دارای طرح مشخص هست. همچنین برای تبدیل قصه به داستان باید شخصیت‌ها را از حالت تیپ خارج کنیم و به جزئیات آن‌ها بپردازیم.
او با اشاره به انواع داستان در ادبیات امروز بیان کرد: نکته‌ی مشترک میان تمام گونه‌های داستانی چهارچوب داستانی است و محتوایی که مخاطب را با فکر و اندیشه‌ی جدیدی مواجه می‌کند.
احمدی تعلیق و کشف در داستان را، عاملی برای ایجاد لذت خوانش دانست و تأکید کرد: تمام داستان‌ها باید حرف و پیام و کشفی در پی داشته باشد و در ادامه با ارائه‌ی توضیحاتی در باب اتفاق داستانی اظهار داشت: اتفاق داستان جزء ضروری‌ترین عناصر داستان است بدون آن داستان بی‌مایه است و از حالت داستانی به دور است.
این نویسنده و منتقد ادبی با اعتقاد به اینکه المان‌های بومی داستان را درخشان و ماندگار می‌کنند، به نوجوانان نویسنده‌ی خوزستانی توصیه کرد که از کاوش محل زندگی خود برای یافتن ایده‌های داستانی غافل نشوند.
احمدی در بخش انتهایی این رویداد ادبی داستان کوتاه را، روایت قسمت و حتی صحنه‌ای از زندگی دانست و تشریح کرد: نویسنده با توجه به محدودیت‌های داستان کوتاه باید دست به انتخاب بزند و خلاق باشد یعنی هر کلمه‌ای که در داستان قرار می‌گیرد باید پیش برنده بوده و اطلاعات جدیدی به مخاطب بدهد.
بر اساس این گزارش؛ دهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر، با سرپرستی حمیده عدنانی، مربی فرهنگی و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت