این مرکز از سال 1374 در مرکز شهر فعالیت خود را در زمینه ی فعالیتهای فرهنگی هنری و ادبی آغاز نمود.

در دیماه 1396 کل ساختمان بازسازی شد و تا کنون به برگزاری  کارگاهه های  فرهنگی  وهنری ادامه داده است .

 در حال حاضر این مجموعه دارای 13703 جلد کتاب در فضایی به مساحت   850 متر مربع دارای  یک سالن برای مطالعه ی کودک و نوجوان می باشد و دو کارگاه می باشد.

خدمات مرکز : اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا ی حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی بر خط استانی

بخش های مرکز : کتابخانه کودک و نوجوان ، سالن آمفی تئاتر در مساحت 200 متر مربع

اتاق مربوط به واحد کارشناسی به مساحت 28 متر مربع

امکانات ویژه : سالن مطالعه ی کودک و نوجوان /سالن آمفی تئاتر /کارگاه هنری

امکانات کارگاهی : دو کارگاه هنری دارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز در یک نوبت صبح ها از ساعت هشت تا 13فعال است

روزهای زوج اعضای دختر و روزهای فرد اعضای پسر

پرسنل :کارشناس حوزه ی امیدیه/ 1 مربی مسئول/ 1 مربی فرهنگی/ 1 نفر نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن حداقل 6 سال تا 17 سال  و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت  در مرکز حقیقی و 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

.....................................................................................................................................

نشانی : خوزستان – امیدیه – خیابان ارشاد – روبروی منازل فرهنگی –

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک امیدیه

تلفن :06152622777

مسئول مرکز : منصوره محمدی

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/21 - 09:31
  • تعداد بازدید: 850
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه فعالیت موکب کانون خوزستان؛

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

در ادامه فعالیت‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، در ادامه برنامه‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، حال‌وهوای مسیر پیاده‌روی اربعین را معنوی‌تر کنند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه نخست متشکل از اعضای گروه سرود دختران کانون پرورش فکری بود که با اجرای سرودهای آیینی و مناسبتی اربعین در مواکب مختلف مرز چذابه، فضای روح‌بخش و حماسی ویژه‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد کردند. استقبال پرشور زائران از این برنامه‌ها، نشان‌دهنده تأثیر عمیق هنر متعهد بر دل‌های عاشورایی بود.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه دوم نیز شامل اعضای نوجوان فعال و کانون‌یاران دختر مراکز فرهنگی‌هنری اهواز بود که با اهدای دست‌سازه‌های حسینی – شامل کاردستی‌ها، یادبودها و نمادهای عاشورایی – به کودکان و نوجوانان زائر، لحظاتی سرشار از محبت و ارادت را رقم زدند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

اعضای این دو گروه علاوه بر فعالیت‌های هنری، در موکب فرهنگی‌هنری استان خوزستان نیز به برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی به زائران حسینی پرداختند و جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری و عشق نسل نوجوان به فرهنگ عاشورا را به نمایش گذاشتند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت