این مرکز در فروردین 1374فعالیت خودرا آغاز کرد .ودرسه رشته فرهنگی ،هنری وادبی مشغول بکار بود که بعداز چندسال درسال 1392مربی هنری انتقالی گرفت و از مرکز رفت و هم اکنون در رشته های فرهنگی و ادبی و خوشنویسی مشغول بکار میباشیم.

این مجموعه دارای 14406جلد کتاب و درفضای 1000متری و دارای دو سالن کودک و نوجوان و 4کلاس مجزا میباشد وبا وجود گذشت26سال قدمت هنوز سالن آمفی تئاتر ندارد.

 

خدمات مرکز:کارگاههای ادبی و خوشنویسی برای گروههای سنی کودک و نوجوان 7تا17سال دایر میباشد و کلیه فعالیتها ی فرهنگی  و مذهبی و علمی با کمک مربی مسئول و مربی فرهنگی اجرا میشود .همچنین تابستان بعلت ازدحام اعضا مربی کمکی نیز گرفته میشود.

اجرای فعالیتهای حقیقی و مجازی برگزار کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی ،هنری وادبی بصورت روزانه توسط مربیان اجرا میشود.

امکانات کارگاهی:متاسفانه مرکز فاقد سالن آمفی تئاتر میباشد .همچنین کارگاههای ادبی و هنری در کلاسهای مجزا برگزار میگردد .

روز و ساعات فعالیت:فعالیتها در روز های عادی ازساعت 7:30تا 13:30ولی بعلت وضعیت کرونابطور دورکاری واز ساعت 8تا13میباشد.روزهای زوج پسرها و روزهای فرد اعضا دختر در مرکز حضور داشتند.

پرسنل:مربی مسئول –مربی فرهنگی_ویک مربی ادبی و خوشنویسی و خدمات

شرایط عضویت:گروههای سنی 7تا17سال شهریه سالانه20000تومان  دوقطعه عکس

آدرس:گتوند ابتدای خ استقلال پارک لاله   تلفن:06136324211

مربی مسئول:مرضیه حسین زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1404/07/15 - 18:05
  • تعداد بازدید: 726
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست خبری تحریریه خبر خوزستان مطرح شد؛

برگزاری بیش از ۴۶۰ برنامه به مناسبت هفته ملی کودک در خوزستان

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در نشست خبری تحریریه خبر خوزستان گفت: به مناسبت هفته ملی کودک بیش از ۴۶۰ برنامه در استان در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، داریوش آقاسی در نشست خبری با دبیران تحریریه خبر مرکز صداوسیمای خوزستان در روز سه‌شنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴ ضمن تبریک هفته ملی کودک افزود: در تقویم کشورمان پانزدهم تا بیست و یکم مهرماه به نام هفته ملی کودک نامگذاری شده است که در این هفته ویژه برنامه‌های مختلفی در سطح مراکز کانون در شهرهای مختلف استان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شعار هفته ملی کودک امسال، کودکان، حال خوش زندگی است، ادامه داد: عناوین این هفته شامل سه‌شنبه ۱۵ مهر: «خانواده، دنیای زیبای کودکان، چهارشنبه ۱۶ مهر (روز جهانی کودک): «زمین، خانه ما»، پنج‌شنبه ۱۷ مهر: «زندگی، بازی، سلامت»، جمعه ۱۸ مهر: «ستاره‌های دنباله‌دار» (گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان ایران و غزه)، شنبه ۱۹ مهر: «کتاب، دنیای شگفت‌انگیز کودکان»، یکشنبه ۲۰ مهر: «دنیای شیرین کودکان با نیازهای ویژه» و دوشنبه ۲۱ مهر: «کودکان و دنیای علوم و فناوری‌های نوین» است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان بر ضرورت رعایت حقوق کودکان تاکید کرد و ادامه داد : همه دستگاه‌ها باید در جهت کمک برای ارائه خدمات و امکانات مناسب به کودکان پیش قدم و مشارکت داشته باشند و نقش اصلی کانون خدمت به کودکان است.

آقاسی با اشاره به اینکه در هفته ملی کودک بیش از ۴۶۰ برنامه در مراکز فرهنگی هنری کانون استان برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: برنامه‌های این هفته جشن محور است و هدف ما ایجاد نشاط میان کودکان خوزستانی است که در بخش‌های هنری، ادبی و فرهنگی انجام می‌شود.

وی از راه اندازی دو مرکز سیار کانون در شهرستان‌های دزفول و ایذه طی یکسال اخیر خبر داد و بیان کرد: در مجموع ۶۱ مرکز ثابت، سیار و پستی در استان فعالیت می کند که که مرکز پستی کانون در خصوص ارسال کتاب برای مناطقی که مراکز کانون در آن وجود ندارد فعالیت می کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان همچنین بر ضرورت توسعه مراکز کانون به علوم و فن آوری های نوین تاکید کرد.

برگزاری بیش از ۴۶۰ برنامه به مناسبت هفته ملی کودک در خوزستان

برگزاری بیش از ۴۶۰ برنامه به مناسبت هفته ملی کودک در خوزستان

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت