این مرکز در فروردین 1374فعالیت خودرا آغاز کرد .ودرسه رشته فرهنگی ،هنری وادبی مشغول بکار بود که بعداز چندسال درسال 1392مربی هنری انتقالی گرفت و از مرکز رفت و هم اکنون در رشته های فرهنگی و ادبی و خوشنویسی مشغول بکار میباشیم.

این مجموعه دارای 14406جلد کتاب و درفضای 1000متری و دارای دو سالن کودک و نوجوان و 4کلاس مجزا میباشد وبا وجود گذشت26سال قدمت هنوز سالن آمفی تئاتر ندارد.

 

خدمات مرکز:کارگاههای ادبی و خوشنویسی برای گروههای سنی کودک و نوجوان 7تا17سال دایر میباشد و کلیه فعالیتها ی فرهنگی  و مذهبی و علمی با کمک مربی مسئول و مربی فرهنگی اجرا میشود .همچنین تابستان بعلت ازدحام اعضا مربی کمکی نیز گرفته میشود.

اجرای فعالیتهای حقیقی و مجازی برگزار کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی ،هنری وادبی بصورت روزانه توسط مربیان اجرا میشود.

امکانات کارگاهی:متاسفانه مرکز فاقد سالن آمفی تئاتر میباشد .همچنین کارگاههای ادبی و هنری در کلاسهای مجزا برگزار میگردد .

روز و ساعات فعالیت:فعالیتها در روز های عادی ازساعت 7:30تا 13:30ولی بعلت وضعیت کرونابطور دورکاری واز ساعت 8تا13میباشد.روزهای زوج پسرها و روزهای فرد اعضا دختر در مرکز حضور داشتند.

پرسنل:مربی مسئول –مربی فرهنگی_ویک مربی ادبی و خوشنویسی و خدمات

شرایط عضویت:گروههای سنی 7تا17سال شهریه سالانه20000تومان  دوقطعه عکس

آدرس:گتوند ابتدای خ استقلال پارک لاله   تلفن:06136324211

مربی مسئول:مرضیه حسین زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1400/05/26 - 07:45
  • تعداد بازدید: 5508
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

استفاده از آرایه‌ها باید جزء عادات ناخودآگاه شاعر شود

محمود خرقانی شاعر و منتقد ادبی خراسانی معتقد است: در شعرسرایی چگونه نوشتن و چه چیز را نوشتن خیلی مهم است، در این میان استفاده از آرایه‌ها کار را لذت‌بخش می‌کند و باید آن‌قدر تمرین شود که جزء عادات ناخودآگاه شاعر به‌حساب آید.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، محمود خرقانی شاعر و منتقد ادبی که در یازدهمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان (آیینه‌های ناگهان) مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مسجدسلیمان سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد:

در سرایش  شعر باید مسائل ذهنی را بکاهیم و آن‌ها را با مصادیق عینی جایگزین کنیم.

او با اشاره به این‌که نمادشناسی یکی از ملزومات مؤثر بر خلق آثار آیینی است، افزود: در اشعار آیینی با نمادها سروکار داریم چون مستقیماً نمی‌توانیم سراغ ائمه برویم و کار شعر این نیست که به مستقیم گویی بپردازد و باید ظرافت‌ها و زیبایی‌ها را به زبان استعاره و نماد بیان کند.

مربی فرهنگی کانون استان خراسان ضمن اشاره به خصوصیات شعر سپید تأکید کرد:

در شعر سپید چینش کلمات مهم است و شکل نوشتن در این قالب، تأثیرگذار است. شعر سپید معمولاً می‌تواند با یک کلمه شروع شود و در نهایت ایجاز به کشف و خلق تصویر بپردازد .

مؤلف کتاب «بافته‌های عنکبوتی خسته» استفاده از کلمات قدیمی را  در صورتی مجاز دانست  که در کلیت شعر جایگاه داشته و قسمتی از سبک اثر باشند و گفت:

قافیه‌ها و زبان  شعر باید در خدمت همدیگر و یکدست باشند، همچنین  محور افقی و عمودی با هم در ارتباط بوده و به‌درستی رعایت شوند.

او در ادامه بیان کرد:

 پایه و اساس ذهن یک شاعر اگر بر محور وزن بنا نهاده شود، می‌تواند هم در قالب کلاسیک و هم در قالب سپید موفق‌تر عمل کند.

 مطالعه‌ی شعر امروز و سرایش شعر وزن‌دار با مصاریع کوتاه برای یادگرفتن وزن در قدم‌های اول  کلاسیک نویسی، از جمله موارد دیگری بود که خرقانی در این جلسه به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در نشست پرداخت.

بر اساس این گزارش، مریم اسماعیلی، طناز خورشیدی و مارال محمدی ازجمله نوجوانانی بودند که در این نشست به اشتراک‌گذاری و خوانش اشعار خود پرداختند.

این رویداد مجازی ادبی با سرپرستی زینب خورشیدی و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

یازدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان، با موضوع نقد و بررسی آثار اعضا و حضور محمود خرقانی  شاعر، منتقد ادبی خراسانی، کارشناسان ادبی و فرهنگی، مربیان کانون سراسر استان و جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون شهرستان‌ مسجدسلیمان در صفحه‌ی مجازی این انجمن برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت