این مرکز از سال۱۳۹۳ در شهرستان کارون ، استان خوزستان افتتاح شد و فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نمود.

این مرکز در حال حاضر ۵۶۰ نفر عضو دارد و کتابخانه ی کودک و نوجوان آن دارای ۱۲۰۰۰ جلد کتاب می باشد.

مساحت این مرکز ۱۵۰ متر مربع می باشد که شامل دو سالن کتابخانه ی کودک و نوجوان و  یک باغچه ی زیبا و یک حیاط است .

مرکز کارون به صورت یک شیفت از ساعت ۸ تا ۱۴ کار می کند و هزینه ی عضویت ندارد.

این مرکز یک مربی مسوول فرهنگی و یک مربی ادبی و یک نفر نیروی خدمات دارد.

مسوول مرکز کارون رویا عاشوری

تلفن ۰۶۱۳۵۵۵۹۲۱۱

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • // - 13:59
  • تعداد بازدید: 3624
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
هم‌زمان با ایام سوگواری سیدالشهدا(ع)؛

گردهمایی «کودکان عاشورایی» در اهواز برگزار می‌شود

با آغاز ایام سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران وفادارش، از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، گردهمایی«کودکان عاشورایی» با شعار «من امام حسین علیه السلام را دوست دارم» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با هدف زنده نگه‌داشتن شور و شعور حسینی، تقویت عقاید مذهبی و جنبه دین‌داری در کودکان و نوجوانان، گردهمایی «کودکان عاشورایی» را با مشارکت و همکاری هیئت اهل‌البیت (ع) شهید بهنام محمدی مسجد حضرت علی ابن ابیطالب برگزار خواهد کرد.

مهمانان کوچک امام حسین(ع) می‌توانند جهت شرکت در این مراسم باشکوه مذهبی، شامگاه یکشنبه یکم مردادماه ۱۴۰۲ مصادف با پنجم محرم‌الحرام ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ با حضور در مسجد حضرت علی ابن ابیطالب واقع در: زیتون کارمندی، خیابان زاویه، مجتمع فرهنگی فجر، از فعالیت‌های فرهنگی، ادبی، هنری و مذهبی این گردهمایی بهره‌مند شوند.

یادآور می‌شود؛ برگزاری کارگاه قصه‌گویی، اهدا پیشانی‌بند، مداحی، نقاشی، شعرخوانی و کاغذ و تا، با محوریت موضوعی ایام محرم و قیام عاشورایی، از جمله فعالیت‌های است که با حضور کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

گردهمایی «کودکان عاشورایی» در اهواز برگزار می‌شود

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت