کانون شماره 4 اهواز در سال 1364 در کوی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ، فعالیت خود را آغاز نمود.

ساختمان این مرکز که یکی از منازل ویلایی دانشگاه می باشد، برای بهره براری فرهنگی به کانون پرورش فکری واگذار گردید ( به صورت امانی).

این ساختمان به مساحت 12 متر مربع و داراری  دو سالن مطالعه برای برگزاری فعالیت های فرهنگی، دو اتاق برای تشکیل کلاسهای ادبی و هنری ،یک آبدار خانه ، یک انباری و یک سرویس بهداشتی می باشد.

همچنین این مرکز به یک باغچه اختصاصی و فضای سبز عمومی دسترسی نزدیک دارد.

فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی مرکز از همان سال تاسیس به صورت دایم برقرار گردیده و اعضای دختر و پسر کودک و نوجوان در روزهای تعیین شده در فعالیت های مرکز مشارکت داشته و دارند.

 هم اکنون این مرکز با داشتن مجموعه ای از   7839    جلد کتاب در بخش کودک و نوجوان و مرجع آماده خدمت به عزیزان می باشد.

خدمات مرکز:

-کارگاههای ادبی و هنری برای مخاطبین 6 تا 18 سال در فضای مجازی و کلاسهای برخط. کارگاه شعر وداستان و آموزش خط تحریری .

-اجرای فعالیتهای فرهنگی عمومی ویژه اعضای حقیقی و برخط.

-مرکز خدمات فراگیر ندارد.

روز و ساعت فعالیت: یک شیفت. از ساعت 8تا 13. همه روزه به جز ایام تعطیل

پرسنل: 1 مربی مسول. 1 مربی ادبی پاره وقت. 1 مربی خوشنویسی پاره وقت. 1 مربی نقاشی پاره وقت. 1 خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تمام  تا پایان 17 سالگی

پرداخت شهریه : در حال حاضر تمام ثبت نام ها از طریق کا پی اف صورت می گیرد و شهریه متناسب با کلاس درخواستی عضو، متغیر است.

نشانی :اهواز. اتوبان گلستان. دانشکده علوم پزشکی. کوی استادان . نبش خیابان نرگس . مرکز 4 اهواز

تلفن ثابت : 33738279- 061

   مربی مسول: مرجان ظریفی

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/05 - 11:28
  • تعداد بازدید: 691
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همایش «کودکان حسینی» در مرکز فرهنگی هنری شماره دو آبادان برگزار شد؛

نقش تربیتی عاشورا در برنامه‌های خلاقانه کانون پرورش فکری آبادان

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آبادان با بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه فرهنگی، نسل امروز را با ارزش‌های والای عاشورا پیوند زد؛ همایشی که خاطره‌ای تربیتی و تأثیرگذار برای کودکان رقم زد.

به گزارش روابط‌عمومی کانون پرورش فکری خوزستان، همزمان با آغاز ماه صفر، همایش «کودکان حسینی» روز شنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴ در مرکز فرهنگی هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان آبادان برگزار شد.

در این برنامه ویژه که با حضور جمعی از کودکان، نوجوانان و خانواده‌های آن‌ها همراه بود، فضای مرکز رنگ و بوی حسینی به خود گرفت و لحظاتی خاص و متفاوت برای شرکت‌کنندگان رقم خورد.

همایش با اجرای برنامه‌هایی چون قصه‌گویی با محوریت قیام عاشورا، ساخت کاردستی‌های مرتبط، آشنایی با شخصیت‌های تاثیرگذار واقعه کربلا، اجرای سرود و مداحی کودکانه همراه بود و زمینه‌ای برای آموزش مفاهیم دینی و انسانی عاشورا در فضایی خلاقانه فراهم ساخت.

همچنین در کارگاه کاردستی، کودکان با راهنمایی مربیان با استفاده از مقوا، پارچه و مواد ساده، نمادهایی چون پرچم، کتیبه و چهره‌های شخصیت‌های عاشورایی را ساختند و در فضایی هنری، خلاقیت خود را با آموزه‌های دینی درآمیختند.

اجرای سرودهای گروهی و مداحی کودکانه نیز شور و حال خاصی به برنامه بخشید؛ جایی که کودکان با صدای بلند و قلبی خالص، عشق خود را به اهل‌بیت (ع) ابراز کردند و خانواده‌ها با اشتیاق آن‌ها را همراهی نمودند.

برگزاری این همایش، بخشی از برنامه‌های فرهنگی کانون پرورش فکری آبادان در آستانه اربعین حسینی است که با هدف ترویج مفاهیم معنوی و پرورش هویت دینی در نسل آینده طراحی شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با برگزاری چنین برنامه‌هایی، نقش مهمی در نهادینه‌سازی مفاهیم تربیتی عاشورا در ذهن و دل کودکان ایفا می‌کند. این فعالیت‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مفاهیم اخلاقی چون عدالت‌خواهی، حقیقت‌طلبی، همدلی و مقاومت را از طریق زبان هنر، قصه و بازی به نسل امروز منتقل کنند؛ نسلی که نیاز دارد الگوهای معنوی و هویتی خود را از طریق تجربه‌های زیسته و خلاقانه بیاموزد.

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت