این مرکز از سال 1393 افتتاح گردیده است فعالیت های مرکز شامل فرهنگی و هنری و ادبی بوده است و تعداد ......................جلد کتاب در مرکز موجود می باشد مساحت کل زمین مرکز 875 متر مربع و مساحت زیر بنای مرکز 51/516متر مربع می باشد دارای یک سالن  مطالعه و یک سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 120 صندلی و 3 اتاق و یک منزل سرایداری می باشد.

خدمات موجود در مرکز:کارگاههای هنری سفال و خوشنویسی ویژه ی گروههای سنی  5 تا 17 سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه ی اعضای حقیقی و مجازی می باشد و برگزاری کارگاههای تخصصی در بخشهای فرهنگی و هنری در مرکز در حال اجرا می باشد

خدمات فراگیر:ندارد

روز و ساعت فعالیت :یک شیفت از ساعت 8 صبح الی 13 عصر

روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل: یک مربی مسئول-یک مربی فرهنگی-2 مربی هنری

شرایط عضویت داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه ی 12000 توماندر مرکز حقیقی

نشانی:خوزستان- اندیمشک-روبروی جاده ی انقلاب –جنب پمپ سی ان جی مرکز فرهنگی هنری شماره 4 اندیمشک

تلفن :42661030

مسئول مرکز:سمیه قلاوند

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 18:14
  • تعداد بازدید: 6382
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» در خوزستان منتشر شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» به‌عنوان یکی از برنامه‌های ویژه‌ی روز ملی ادبیات کودک و نوجوان در سطح استان خوزستان از سوی مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان منتشر شده است.

 این همایش ادبی در دو بخش شعر و داستان طنز، برگزار می‌شود و کودکان و نوجوانان عضو مراکز کانون خوزستان در رده‌ی سنیِ بالای ۱۲ سال (نونگاه) و بالای ۱۵ سال (نوجوان) می‌توانند آثار ادبی خود را در دو بخش شعر و داستان با موضوع آزاد و درون‌مایه‌ی طنز به این مهرواره ارسال کنند.

آثار ارسالی می‌بایست با نگاهی نو و خلاقانه و رویکردی طنزآمیز نسبت به موضوعات و مسائل مختلف خلق شده و با درج شناسنامه (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شهرستان، مرکز، تلفن تماس)، به شماره ۰۹۹۲۹۱۶۱۰۶۷ در پیام‌رسان داخلی کانون ارسال شوند.

آخرین‌مهلت پذیرش آثار جهت شرکت در این همایش ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ اعلام شده است و از هر شرکت کننده حداکثر سه اثر در هر بخش پذیرفته می‌شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» آثار منتخب این رویداد ادبی در ۱۸ تیرماه ۱۴۰۰ هم‌زمان با روز ملی ادبیات کودک و نوجوان رأس ساعت ۵ بعدازظهر، در این همایش معرفی خواهند شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت