فرادین فروغی شاعر و منتقد ادبی؛
بخش عظیمی از پیکرهی هنر، محصول تأمل و تفکر است
فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، معتقد است:برای موفقیت در هر عرصهای، به ویژه در حوزهی هنر و ادبیات، باید یاد بگیریم تأمل کنیم و از کنار پدیدها بیتفاوت نگذریم، چرا که بخش عظیمی از پیکرهی هنر، محصول تأمل و تفکر در جهان هستی و بازنمایی آن است.
به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، که انجمن شاعران نوجوان آینههای ناگهان مراکز اهواز، سخن میگفت با بیان این مطلب تأکید کرد: تأمل، تفکر را در پی دارد و میتوان گفت مرکزیت معنایی اندیشه، مجموعهای قابل اعتنا از تأمل و تفکر، است.
او ضمن ارائهی یک تعریف کلی از اندیشه در شعر، بیان کرد: اندیشه میتواند زبان را هدفمند سازد و به عنوان هستهی اصلی شعر میتواند باعث غنیسازی معنای آن شود..
وی توضیح داد: اندیشه زبان معمولی را به زبان برجسته تبدیل کرده است و منجر به ایجاد نگرش در مخاطب میشود.
این شاعر و منتقد ادبی با اعتقاد به اینکه اندیشه یک عامل مؤثر در مقبولیت یا عدم مقبولیت یک اثر است، تأکید کرد: اندیشه است که نوشتهی شما را به یک متن درگیر کننده مبدل میسازد و دغدغه را ابتدا برای خالق و بعد برای مخاطب ایجاد میکند.
فروغی ضمن ارائهی مثالهایی در باب کاربرد اندیشه در ادبیات معاصر و کهن، گفت: اندیشه از آدم میخواهد و به او میگوید که از دریچههای مختلف به جهان هستی نگاه کند.
مؤلف مجموعهی غزل لیلی زار، ضمن توصیهی اعضا به رعایت آشنایی زدایی و مطالعهی مطلوب و تلاش بهینه در زمینهی کسب نگاه تازه به ژرفای هستی، اظهار داشت: اندیشهای که محصول نوع نگرش انسان به هستی و پدیدههای حیات و نظم حاکم بر جهان است، قابل اعتنا و ماندگار است.
فروغی در بخش انتهایی سخنان خود به شاعران نوجوان خوزستانی توصیه کرد که از مرور و مطالعهی آثار مهم شعر ایران و جهان، غافل نشوند.
گفتنی است: انجمن شاعران نوجوان آینههای ناگهان مراکز اهواز، از سوی واحد آفرینشهای ادبی خوزستان، با حضور فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، کارشناس و مربیان واحد آفرینشهای ادبی و جمع کثیری از اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری اهواز، در سالن آمفیتئاتر کانون شماره یک اهواز، برگزار شد.