این مرکز از سال 1376در یک ساختمان  جدید با معماری خاص خود افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی و هنری و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11905 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت  1200   متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا است .

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 5 سال کامل تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاهای تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز : کتابخانه کودک و نوجوان - سالن سینما   در مساحت  1200  متر مربع

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن سینما / کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14بعد از ظهر

روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 2 مربی فرهنگی ا نفر مسئول مرکز 1 نفر مربی هنری 1 نفر خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه  25000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

   کانون شماره 4  cng نشانی : آبادان- ذوالفقاری ایستگاه 1 - ابتدای 40 متری جنب جایگاه

تلفن: 53354555

مسئول مرکز: نسترن البوعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1404/05/21 - 09:31
  • تعداد بازدید: 919
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه فعالیت موکب کانون خوزستان؛

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

در ادامه فعالیت‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، در ادامه برنامه‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، حال‌وهوای مسیر پیاده‌روی اربعین را معنوی‌تر کنند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه نخست متشکل از اعضای گروه سرود دختران کانون پرورش فکری بود که با اجرای سرودهای آیینی و مناسبتی اربعین در مواکب مختلف مرز چذابه، فضای روح‌بخش و حماسی ویژه‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد کردند. استقبال پرشور زائران از این برنامه‌ها، نشان‌دهنده تأثیر عمیق هنر متعهد بر دل‌های عاشورایی بود.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه دوم نیز شامل اعضای نوجوان فعال و کانون‌یاران دختر مراکز فرهنگی‌هنری اهواز بود که با اهدای دست‌سازه‌های حسینی – شامل کاردستی‌ها، یادبودها و نمادهای عاشورایی – به کودکان و نوجوانان زائر، لحظاتی سرشار از محبت و ارادت را رقم زدند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

اعضای این دو گروه علاوه بر فعالیت‌های هنری، در موکب فرهنگی‌هنری استان خوزستان نیز به برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی به زائران حسینی پرداختند و جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری و عشق نسل نوجوان به فرهنگ عاشورا را به نمایش گذاشتند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت