این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1404/07/19 - 12:17
  • تعداد بازدید: 706
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف ترویج نشاط، همدلی و خلاقیت در میان کودکان؛

جشن بزرگ هفته ملی کودک در پارک بانوان ایذه برگزار شد

همزمان با هفته ملی کودک، پارک بانوان ایذه میزبان جشنی شاد و پرنشاط با حضور صدها کودک و خانواده‌هایشان بود؛ جشنی که با اجرای موسیقی زنده، نمایش عروسکی، مسابقه و برنامه‌های خلاقانه، لحظاتی به‌یادماندنی برای کودکان رقم زد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، همزمان با گرامی‌داشت هفته ملی کودک، جشن بزرگ و شاد «هفته ملی کودک» روز جمعه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴ با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان ایذه و با حمایت شهرداری، شورای اسلامی شهر و فرمانداری ایذه در پارک بانوان این شهرستان برگزار شد.

این آیین با استقبال پرشور خانواده‌ها و حضور پرنشاط کودکان ایذه‌ای همراه بود و برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و سرگرم‌کننده‌ای برای آنان تدارک دیده شده بود. قرائت پیمان‌نامه کودک، اجرای موسیقی زنده سنتی، نمایش عروسکی، اجرای مسابقه برای کودکان و مادران، شاهنامه‌خوانی و نمایش خلاق از جمله برنامه‌های اصلی این جشن بود که لحظاتی شاد و خاطره‌انگیز را برای حاضران رقم زد.

در حاشیه این برنامه، غرفه گریم کودک کانون پرورش فکری نیز با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان روبه‌رو شد و فضای رنگارنگ و کودکانه‌ای به جشن بخشید. همچنین بازی‌های بومی‌محلی و ورزش‌های گروهی با هدف تقویت روحیه همکاری و نشاط جمعی در میان کودکان و نوجوانان اجرا شد.

جشن بزرگ هفته ملی کودک در ایذه، جلوه‌ای از همدلی، شادی و خلاقیت کودکان و خانواده‌های این شهرستان بود و فرصتی فراهم آورد تا مفهوم «کودکان، حال خوش زندگی» در کنار خانواده‌ها معنا پیدا کند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت