این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/04/29 - 08:44
  • تعداد بازدید: 2362
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
فرادین فروغی شاعر و منتقد ادبی؛

بخش عظیمی از پیکره‌ی هنر، محصول تأمل و تفکر است

فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، معتقد است:برای موفقیت در هر عرصه‌ای، به ویژه در حوزه‌ی هنر و ادبیات، باید یاد بگیریم تأمل کنیم و از کنار پدیدها بی‌تفاوت نگذریم، چرا که بخش عظیمی از پیکره‌ی هنر، محصول تأمل و تفکر در جهان هستی و بازنمایی آن است.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، که انجمن شاعران نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز اهواز، سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: تأمل، تفکر را در پی دارد و می‌توان گفت مرکزیت معنایی اندیشه، مجموعه‌ای قابل اعتنا از تأمل و تفکر، است.

بخش عظیمی از پیکره‌ی هنر، محصول تأمل و تفکر است

او ضمن ارائه‌ی یک تعریف کلی از اندیشه در شعر، بیان کرد: اندیشه می‌تواند زبان را هدفمند سازد و به عنوان هسته‌ی اصلی شعر می‌تواند باعث غنی‌سازی معنای آن شود..

وی توضیح داد: اندیشه زبان معمولی را به زبان برجسته تبدیل کرده است و منجر به ایجاد نگرش در مخاطب می‌شود.

 این شاعر و منتقد ادبی با اعتقاد به اینکه اندیشه یک عامل مؤثر در مقبولیت یا عدم مقبولیت یک اثر است، تأکید کرد: اندیشه است که نوشته‌ی شما را به یک متن درگیر کننده مبدل می‌سازد و دغدغه را ابتدا برای خالق و بعد برای مخاطب ایجاد می‌کند.

فروغی ضمن ارائه‌ی مثال‌هایی در باب کاربرد اندیشه در ادبیات معاصر و کهن، گفت: اندیشه از آدم می‌خواهد و به او می‌گوید که از دریچه‌های مختلف به جهان هستی نگاه کند.

مؤلف مجموعه‌ی غزل لی‌لی زار، ضمن توصیه‌ی اعضا به رعایت آشنایی زدایی و مطالعه‌ی مطلوب و تلاش بهینه در زمینه‌ی کسب نگاه تازه به ژرفای هستی، اظهار داشت: اندیشه‌ای که محصول نوع نگرش انسان به هستی و پدیده‌های حیات و نظم حاکم بر جهان است، قابل اعتنا و ماندگار است.

فروغی در بخش انتهایی سخنان خود به شاعران نوجوان خوزستانی توصیه کرد که از مرور و مطالعه‌ی آثار مهم شعر ایران و جهان، غافل نشوند.

گفتنی است: انجمن شاعران نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز اهواز، از سوی واحد آفرینش‌های ادبی خوزستان، با حضور فرادین فروغی، شاعر، منتقد و مدرس ادبیات، کارشناس و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی و جمع کثیری از اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری اهواز، در سالن آمفی‌تئاتر کانون شماره یک اهواز، برگزار شد.

بخش عظیمی از پیکره‌ی هنر، محصول تأمل و تفکر است

بخش عظیمی از پیکره‌ی هنر، محصول تأمل و تفکر است

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت