کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز منیوحی در اسفند ماه سال 1381 تاسیس شد و در فروردین ماه سال 1382 فعالیت  خود را آغاز نمود و تا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای  1022  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 130مترمربع برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های ادبی ویژه گروه سنی 7 تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی

بخش های مرکز: سالن کتابداری به مساحت 130 متر و اتاق بازی به مساحت 14 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان / اتاق بازی

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از 8 تا 13 روز های زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل : 1 نفر مسؤل مرکز – 1 مربی فرهنگی – 1 خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال و پرداخت 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : منیوحی – کوت شنوف – جنب تعاونی روستاییان – کانون پرورش فکری مرکز منیوحی

تلفن : 06153395405

مسؤل مرکز : خدیجه خزاعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • 1400/02/02 - 08:07
  • تعداد بازدید: 5660
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مهناز فتاحی نویسنده و منتقد ادبی

نوشتن در باب دفاع مقدس، یاد و خاطره‌ی سلحشوران را زنده نگه می‌دارد

مهناز فتاحی نویسنده و منتقد ادبی گفت: جنگ بخشی از تاریخ سرزمین ماست و نوشتن در باب این موضوع، باعث زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره‌ی سلحشوران می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فتاحی در دوازدهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز که به‌صورت مجازی برگزار شد با اشاره به این‌که لازم است در قدم‌های اول داستان‌نویسی تفاوت‌های میان گونه‌های خاطره و داستان را بدانیم افزود: وجه تمایز میان خاطره و داستان شیوه‌ی روایت و استفاده از عناصر کلیدی داستانی است.

او اضافه کرد: هنگام نوشتن یک داستان ضروری است که سرعت و روند روایت را کنترل کرده و از پرداخت به عناصر و جزئیات داستانی غافل نشویم.

فتاحی در بخش دیگری از سخنان خود به مبحث زبان در داستان پرداخت و گفت: زبان داستان باید صمیمی و قابل درک باشد و مخاطب بتواند به‌راحتی با آن ارتباط بگیرد.

وی تأکید کرد: در متن داستان باید جملات همخوانی داشته باشند و سادگی، روان بودن و صمیمیت خویش را از دست ندهند.

نویسنده‌ی کتاب "فرنگیس "، در ادامه، پرداختن به زمان، مکان و شخصیت‌پردازی مناسب در داستان را ضروری دانست، و توضیح داد: یک نویسنده زمانی از عهده‌ی شخصیت‌پردازی برمی‌آید که خواننده بتواند با چشم درونی و تصورات ذهنی، شخصیت را ببیند و با آن ارتباط برقرار کند.

این نویسنده و پژوهشگر ادبیات پایداری در ادامه استفاده از نمادها برای انتقال پیامِ داستان را دارای اهمیت خواند، و از عدم تعادل، گره‌افکنی، کشمکش و گره‌گشایی، به‌عنوان عناصر الزامی داستان یاد کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در پایان به داستان نویسان نوجوان توصیه کرد که همیشه با کتاب دوست باشد و افزود: تجربه ثابت کرده است که مطالعه‌ی و کنکاش در تجربه‌ی بزرگان از طریق خواندن می‌تواند راهگشای ارزشمندی در زندگی انسان باشد.

بر اساس این گزارش، فاطمه نصیری راسفندی، سارا دین‌پرست، روژان رستمی و سوفیا رضایی، از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان‌های خود در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی که به سرپرستی فاطمه رشیدی مربی ادبی کانون استان خوزستان است با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا، به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت