کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز منیوحی در اسفند ماه سال 1381 تاسیس شد و در فروردین ماه سال 1382 فعالیت  خود را آغاز نمود و تا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای  1022  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 130مترمربع برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های ادبی ویژه گروه سنی 7 تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی

بخش های مرکز: سالن کتابداری به مساحت 130 متر و اتاق بازی به مساحت 14 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان / اتاق بازی

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از 8 تا 13 روز های زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل : 1 نفر مسؤل مرکز – 1 مربی فرهنگی – 1 خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال و پرداخت 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : منیوحی – کوت شنوف – جنب تعاونی روستاییان – کانون پرورش فکری مرکز منیوحی

تلفن : 06153395405

مسؤل مرکز : خدیجه خزاعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • // - 13:00
  • تعداد بازدید: 6826
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت دهه کرامت

نشست ادبی استانی «پنجره، ضریح، آسمان» در فضای مجازی برگزار شد

مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مناسبت دهه کرامت نشست ادبی استانی «پنجره، ضریح، آسمان» را با حضور مرجان ظریفی نویسنده و منتقد ادبی در فضای مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، مرجان ظریفی در این نشست گفت: کتاب‌های آسمانی هر دین اولین نمونه‌های ادبیات آن محسوب می‌شوند، دین اسلام نیز کتاب آسمانی قرآن را دارد که شکل ادبی منسجم و دامنه دارش موجب شده که بزرگان ادبیات آن را یک کتاب ادبی غنی و والا به شمار آورند که می‌تواند در ادبیات دینی راهگشا باشد.

او افزود: در دل هر سوره از قرآن کریم، یک داستان نهفته است، زیرا ظرفیت انتقال مفاهیم در داستان بیشتر است و به این صورت، ماندگاری مطلب در ذهن مخاطب امکان پذیرتر است.

ظریفی در ادامه توضیح داد: از آن جا که درک قرآن به عنوان یک اثر ادبی برای کودک و نوجوان سخت است باید در نگارش و شرح آن، ساده‌سازی انجام شود و در این مرحله است که با ادبیات دینی و تعلیمی کودک و نوجوان رو به رو می‌شویم.

این  نویسنده‌ی خوزستانی در بررسی ادبیات تعلیمی به ظرایف و نکات جذاب‌سازی اشاره کرد و افزود: ادبیات دینی باید توام با لذت بوده و تعلیمی صرف نباشد. به همین ترتیب دستورات مذهبی را نباید سخت نشان دهیم زیرا اکثر این تعالیم، شامل سبک زندگی و اصول اولیه‌ی اخلاق اجتماعی هستند و برای ایجاد جامعه‌ای سالم باید فرا گرفته و مراعات شوند.

مربی با سابقه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، تاریخ بعد از انقلاب اسلامی را دوران اوج و شکوفایی ادبیات دینی در ایران دانست و تاکید کرد: بعد از انقلاب تمرکز روی ادبیات دینی بیشتر شد و و البته کلیشه و تکرار در تصویرگری همچنان به عنوان یک آسیب در این گونه کتاب‌ها مشاهده می‌شود که باید از میان برود.

ظریفی یادآوری کرد: مجموعه کتاب‌های نگران پروانه‌ها  از انتشارات کانون پرورش فکری، استانداردهای قابل قبول برای ارائه در حوزه‌ی ادبیات دینی کودک و نوجوان را دارا هستند و نمونه‌های کامل و قابل قبولی  محسوب می‌شوند.

مولف کتاب «آتا یعنی پدر» در ادامه ضمن شرح نکاتی در باب اشعار و داستان‌های آیینی، به نقد و بررسی آثار ارائه شده توسط اعضا پرداخت.

بر اساس این گزارش، در بخش دوم این نشست استانی رضوان صادقی از بستان، مریم شادمان و فاطمه شعبان نژاد از گتوند، فاطمه پاک نیت از شوشتر، فاطمه زکی زاده، سوفیا رضایی، دنیا میرزایی از مرکز ۲ اهواز و  فاطمه نصیری‌راسفندی، آرمیتا آسترکی و سارا دهقانیان از مجتمع فرهنگی هنری اهواز به ارائه‌ی آثار خود در قالب متن، فایل صوتی یا فیلم‌های حداکثر دو دقیقه‌ای پرداختند.

این رویداد مجازی ادبی، با سرپرستی طیبه پوربصیری و با حضور مرجان ظریفی نویسنده و منتقد ادبی، مدیر کل، سرپرست معاونت فرهنگی، جمعی از کارشناسان و مربیان واحدهای ادبی، فرهنگی و هنری کانون خوزستان و همچنین جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون سراسر استان در فضای مجازی برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت