کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز منیوحی در اسفند ماه سال 1381 تاسیس شد و در فروردین ماه سال 1382 فعالیت  خود را آغاز نمود و تا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای  1022  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 130مترمربع برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های ادبی ویژه گروه سنی 7 تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی

بخش های مرکز: سالن کتابداری به مساحت 130 متر و اتاق بازی به مساحت 14 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان / اتاق بازی

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از 8 تا 13 روز های زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل : 1 نفر مسؤل مرکز – 1 مربی فرهنگی – 1 خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال و پرداخت 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : منیوحی – کوت شنوف – جنب تعاونی روستاییان – کانون پرورش فکری مرکز منیوحی

تلفن : 06153395405

مسؤل مرکز : خدیجه خزاعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • 1404/05/13 - 09:21
  • تعداد بازدید: 1046
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، ادبی و هنری در مرزهای چذابه و شلمچه؛

آغاز فعالیت مواکب مرزی کانون پرورش فکری خوزستان در مسیر اربعین با محوریت کودک و نوجوان

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان از آغاز فعالیت رسمی موکب‌های فرهنگی این کانون در مرزهای چذابه و شلمچه خبر داد

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری خوزستان، جمال ضیغمی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، از فعالیت‌های گسترده موکب اربعین کانون در مرزهای چذابه و شلمچه خبر داد. وی اظهار داشت که تاکنون حدود ۲۰۰۰ دست‌سازه از مراکز کانون خوزستان و استان‌های معین برای عرضه و اهدا به زائران کودک و نوجوان اربعین حسینی به موکب‌ها ارسال شده و این روند همچنان ادامه دارد.

ضیغمی افزود: ابوالفضل روشن‌افشار، عضو ارشد ادبی کانون و نویسنده کتاب «گلاب‌ِجان» با موضوع روایتگری اربعین، ۲۰ جلد از این اثر را برای عرضه در موکب اهدا کرده است. همچنین، کتاب‌های رنگ‌آمیزی موضوعی نوشته کلر ژوبرت با محتوای فلسفی برای هدیه به زائران در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، ۷۰۰ جلد دفترچه سفرنامه اربعین برای اهدا به مخاطبان در مواکب مرزی توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به آغاز فعالیت غرفه‌های کانون از امشب (دوشنبه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۴) در مرز چذابه و شلمچه، گفت: نسیم آل‌طه، مربی کتابخانه پستی استان، از روز شنبه خدمت‌رسانی خود را در مرز چذابه آغاز کرده است. همچنین، مرکز شماره دو آبادان تعدادی فرفره محرمی با لوگوی کانون برای اهدا در موکب شلمچه آماده کرده است و ۳۰۰ پیکسل بند کلیدی با لوگوی کانون تا فردا به موکب‌ها می‌رسد.

معاون فرهنگی کانون خوزستان از طراحی سه بازی هدفمند و جذاب توسط مربیان کانون برای استفاده در مواکب خبر داد و افزود: یک دستگاه عینک واقعیت مجازی (VR) نیز خریداری شده تا تجربه‌ای نوین برای زائران اربعین حسینی فراهم کند. همچنین، مجوز تردد خودروهای اداری و سیار کانون اخذ شده و برنامه‌ریزی برای اعزام گروه‌های دختر و پسر در قالب اردوهای خادمانه به مرز چذابه در روزهای آینده انجام شده است.

ضیغمی در پایان تأکید کرد که کانون پرورش فکری خوزستان با تمام توان در راستای خدمت‌رسانی فرهنگی به زائران اربعین حسینی فعالیت می‌کند و این اقدامات با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی و تقویت روحیه معنوی کودکان و نوجوانان انجام می‌شود.

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت