این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/09/23 - 19:43
  • تعداد بازدید: 5766
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مهدی مرادی، شاعر کودک و نوجوان:

مربیان کانون از ظرفیت شعر نوجوان در جهت برآورده کردن علایق مخاطبان خود بهره ببرند

مهدی مرادی شاعر کودک و نوجوان و برگزیده‌ی اولین دوره‌ی جایزه‌ی کتاب سال کانون، تأکید کرد: مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بکوشند در حد امکان از ظرفیت شعر نوجوان در جهت برآورده کردن سلایق و علایق مخاطبان خود، بهره ببرند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، مهدی مرادی، شاعر کودک و نوجوان و برگزیده‌ی اولین دوره‌ی جایزه‌ی کتاب سال کانون که به مناسبت هفته‌ی پژوهش، در نشست مجازی پژوهشی بررسی شعر کودک و نوجوان، سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: از آنجا که طیف وسیعی از مخاطبان کانون را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند، پرداختن به ادبیات مختص این گروه‌های سنی و توجه به شعر نوجوان راهگشای مربیان است.

او افزود: اگرچه ظرفیت‌های شعر نوجوان بسیار گسترده هستند و نمی‌توانیم ادعا کنیم که همه‌ی آن‌ها را یافته‌ایم و همچنان در حال تجربه و کشف هستیم، اما مربیان کانون باید بکوشند که در حد امکان از ظرفیت شعر نوجوان در جهت برآورده کردن سلایق و علایق مخاطبان خویش، بهره ببرند.

مرادی در ادامه با اشاره به اینکه شعر نوجوان شعری است که مخاطب خاص دارد و یک شاعر پیش از اقدام به سرودن برای این گروه سنی، باید مشخص کند که مخاطبانش شاعر یا علاقه‌مند به شعر هستند، بیان کرد: شعر نوجوان لبریز از عناصر شاعرانه است و به عنوان مثال حس‌آمیزی یک ویژگی است که به وفور در شعر این گروه سنی، یافت می‌شود.

این شاعر کودک و نوجوان از افرادی چون بیوک ملکی، شاهین رهنما و محمود کیانوش به عنوان افراد شاخص درزمینه‌ی شعر نوجوان نام برده و اظهار داشت: شاعرانی که در آثار خود با فضایی دور از شعارزدگی به مفاهیمی چون مسائل اجتماعی، مرگ، عشق و هر آنچه مجالش در شعر کودک اندک است، پرداخته و از آزادی عمل در شعر نوجوان، نهایت بهره را ببرند، می‌توانند در سرودن برای این قشر موفق‌تر عمل کنند.

مرادی، کانون پرورش فکری را پشتیبان، مولد و حامی ادبیات کودک و نوجوان دانست که از دیرباز در زمینه‌ی استعدادیابی و شناسایی شاعران و نویسندگان نوجوان پیشگام و مؤثر عمل کرده است و تشریح کرد: مربیان کانون جزء اولین کسانی هستند که مستقیماً با کودکان و نوجوانان در ارتباط هستند و می‌توانند با افزایش آگاهی و نقش پررنگ خود در پیشبرد تحولات این حوزه مؤثر واقع شوند.

وی ابراز امیدواری کرد؛ در آینده از ظرفیت مربیان و کارشناس ادبی توانا در مراکز کانون خوزستان در سطح کشوری بهره‌برداری بیشتری شود.

گفتنی است: نشست پژوهشی بررسی شعر کودک و نوجوان به مناسبت هفته‌ی پژوهش و حضور مهدی مرادی شاعر کودک و نوجوان، مدیرکل، معاون فرهنگی، کارشناسان ادبی، فرهنگی و هنری و مربیان مراکز کانون استان خوزستان، در صفحه‌ی مجازی معاونت فرهنگی این نهاد فرهنگی، برگزار شد.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت