این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/03/02 - 22:35
  • تعداد بازدید: 4716
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رتبه اول یازدهمین دوره جایزه ادبی یوسف به مربی کانون خوزستان رسید.

آسیه رحمتی با داستان کوتاه «از خرمشهر تا کارولینسکا» موفق به کسب رتبه اول یازدهمین دوره «جایزه ادبی یوسف» ویژه داستان خرمشهر شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، آسیه رحمتی مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک با داستان «از خرمشهر تا کارولینسکا» به عنوان مقام اول یازدهمین دوره «جایزه ادبی یوسف» ویژه آزادسازی خرمشهر معرفی شد.

آئین اختتامیه یازدهمین دوره «جایزه ادبی یوسف» ویژه چهلمین سالگرد آزادسازی خرمشهر، بعدازظهر دوشنبه ۲ خرداد در سالن همایش‌های منطقه آزاد اروند و با حضور امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «عباس بایرامی» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، سرتیپ دوم پاسدار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان و جمعی از خانواده‌های شهدا و اهالی قلم برگزار شد.

گفتنی است: فراخوان اولیه این جشنواره داستان، دی‌ماه ۱۴۰۰ منتشر شد و در این مدت ۵۱۰ اثر به دبیرخانه کشوری رسید که از بین آن‌ها ۳۸ اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند. هیئت‌داوران در پایان 14 اثر را به عنوان آثار برگزیده معرفی کردند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت