این مر کز از سال 1355 در ساختمان خود کانون
که دارای معماری خاص خود میباشد شروع به کار کرد
در حال حاضر دارای 13 هزار جلد کتاب در فضای
دلنشین سالن کتابداری کودک و نوجوان برای مطالعه ی اعضا موجود میباشد.
خدمات مرکز:کارگاه های هنری و ادبی ویژه ی گروه های سنی 6 تا 17 سال با اجرای فعالیت های فرهنگی
ویژه ی اعضا حقیقی و مجازی.
برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی
و هنری و ادبی
_بخش های مرکز:کتابخانه ی کودک و نوجوان_سالن آمفی تئاتر
_امکانات ویژه ی مرکز:سالن مطالعه ی کودک و نوجوان با متراژ 450 متر
_سالن آمفی تئاتربا متراژ 220 متر_کارگاه هنری_کارگاه ادبی
امکانات کارگاهی: 1 کارگاه هنری 1 کار گاه ادبی
خدمات فراگیر ندارن
روز و ساعت فعالیت:مرکز در یک شیفت از ساعت 8:30 صبح 13:00 بعد از ظهر _روزهای زوج پسر و روز های فرد
دختر
پرسنل :
1 نیروی مربی مسئول فرهنگی (یک نفر)
2 نیروی هنری (یک نفر)
3 ادبی (یک نفر)
4 خدمات (یک نفر)
12 هزار تومان برای عضویت حقیقی . / شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 تا 17 سال و پرداخت 000
نشانی:خوزستان_مسجدسلیمان_ایستگاه سی برنج _جنب اداره دارایی
تلفن: 06143222499
مسئول مرکز :زینب قاسمی قاسموند .
اخبار مرکز:
 
  • // - 18:14
  • تعداد بازدید: 6695
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» در خوزستان منتشر شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فراخوان نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» به‌عنوان یکی از برنامه‌های ویژه‌ی روز ملی ادبیات کودک و نوجوان در سطح استان خوزستان از سوی مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان منتشر شده است.

 این همایش ادبی در دو بخش شعر و داستان طنز، برگزار می‌شود و کودکان و نوجوانان عضو مراکز کانون خوزستان در رده‌ی سنیِ بالای ۱۲ سال (نونگاه) و بالای ۱۵ سال (نوجوان) می‌توانند آثار ادبی خود را در دو بخش شعر و داستان با موضوع آزاد و درون‌مایه‌ی طنز به این مهرواره ارسال کنند.

آثار ارسالی می‌بایست با نگاهی نو و خلاقانه و رویکردی طنزآمیز نسبت به موضوعات و مسائل مختلف خلق شده و با درج شناسنامه (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شهرستان، مرکز، تلفن تماس)، به شماره ۰۹۹۲۹۱۶۱۰۶۷ در پیام‌رسان داخلی کانون ارسال شوند.

آخرین‌مهلت پذیرش آثار جهت شرکت در این همایش ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ اعلام شده است و از هر شرکت کننده حداکثر سه اثر در هر بخش پذیرفته می‌شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه نخستین همایش ادبی طنزِ «به‌وقت لبخند» آثار منتخب این رویداد ادبی در ۱۸ تیرماه ۱۴۰۰ هم‌زمان با روز ملی ادبیات کودک و نوجوان رأس ساعت ۵ بعدازظهر، در این همایش معرفی خواهند شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت