مرکز شوش  ، در  تیر ماه 1375 در پارک ساحل  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری ،ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای      9638  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 440   متر مربع دارای سالن نمایش ،سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضا کودک ونوجوان می باشد .

 

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 4تا 17سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی و هنری

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان ،سالن نمایش در مساحت 90متر مربع، کلاس برگزاری فعالیتهای هنری در مساحت 40متر مربع ،کلاس برگزاری فعالیت نوجوان در مساحت40متر مربع،کلاس برگزاری فعالیت کودک در مساحت 21متر مربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن نمایش/کارگاه هنری/ کلاس نوجوان / کلاس کودک

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعات فعالیت :مرکز یک نوبته  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت7:30تا 13:30 روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 1نفر مسئول مرکز – 1نفر نیروی هنری- 1نفر خدمات

شرایط ثبت نام : داشتن حداقل 6سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000تومان عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : شوش – خیا بان ساحلی – پارک ساحلی – روبروی بازارچه

تلفن مرکز : 06142824095

مسئول مرکز : زینب چمانی

 

 

اخبار مرکز:

  • // - 12:13
  • تعداد بازدید: 5688
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست ستاد برگزاری گرامیداشت دهه امامت و ولایت کانون خوزستان برگزار شد

ستاد گرامیداشت دهه امامت و ولایت صبح امروز چهارشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ در محل اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، در این جلسه که با حضور اعضای شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد دستورالعمل برگزاری ایام بابرکت دهه کرامت و ولایت (عید سعید قربان تا عید غدیر و یوم‌الله مباهله) تدوین و به مراکز ثابت و سیار استان ابلاغ شد.

دهه امامت و ولایت از ۱۹ تیرماه تا ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ با عناوین توحید، بندگی و اطاعت، ولایت، ضامن تحقق گام دوم انقلاب، ولایت و مردم‌سالاری دینی، ایثار و دفاع از حریم ولایت، ولایت، هدایت و عزت اسلامی، ولایت محور وحدت امت اسلامی، ولایت، بصیرت، استکبارستیزی، غدیر، امامت و ولایت و قرآن و عترت برگزار می‌شود.

ازجمله برنامه‌های این اعیاد در مراکز کانون استان می‌توان به برگزاری مراسم سخنرانی با دعوت از کارشناسان و سخنرانان، برپایی جشن و سرور و شادمانی ویژه کودکان و نوجوانان، برپایی نمایشگاه‌های کتاب و محصولات فرهنگی و هنری با موضوع غدیر، برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و ادبی، قرائت زیارت جامعه کبیره در ششمین روز از ایام دهه امامت و ولایت اشاره کرد.

همچنین در این دهه مراسم خطبه‌خوانی، پرده‌خوانی و قصه‌گویی به مناسبت عید سعید غدیر، برپایی ایستگاه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با موضوع غدیر، امامت، و ولایت، بیان و تبلیغ آداب و سنن روز عید سعید غدیر، تجلیل از اعضا و مربیان سادات در مراکز، ترویج حفظ، شرح و قرائت نامه‌ها و خطابه‌های نهج‌البلاغه، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، ضیافت و پذیرایی، انجام تبلیغات محیطی و آذین‌بندی مراکز، برگزاری جشن‌های خانگی غدیر با دعوت و تشویق کودکان و نوجوانان و ارسال تصاویر آن به مراکز کانون و روابط عمومی به‌صورت روزانه، برگزاری جشن در مراکز با حضور کودکان و نوجوانان و برگزاری مراسم گرامیداشت مباهله شامل قصه‌گویی، شناخت مفاخر، شناخت وقایع، شناخت شخصیت و...برگزار می شود.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت