مرکز شوش  ، در  تیر ماه 1375 در پارک ساحل  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری ،ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای      9638  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 440   متر مربع دارای سالن نمایش ،سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضا کودک ونوجوان می باشد .

 

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 4تا 17سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی و هنری

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان ،سالن نمایش در مساحت 90متر مربع، کلاس برگزاری فعالیتهای هنری در مساحت 40متر مربع ،کلاس برگزاری فعالیت نوجوان در مساحت40متر مربع،کلاس برگزاری فعالیت کودک در مساحت 21متر مربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن نمایش/کارگاه هنری/ کلاس نوجوان / کلاس کودک

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعات فعالیت :مرکز یک نوبته  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت7:30تا 13:30 روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 1نفر مسئول مرکز – 1نفر نیروی هنری- 1نفر خدمات

شرایط ثبت نام : داشتن حداقل 6سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000تومان عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : شوش – خیا بان ساحلی – پارک ساحلی – روبروی بازارچه

تلفن مرکز : 06142824095

مسئول مرکز : زینب چمانی

 

 

اخبار مرکز:

  • // - 12:37
  • تعداد بازدید: 4646
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
بیانیه روز جهانی کودک؛

روز جهانی کودک فرصتی برای توجه بزرگ ترها به اهمیت دوران کودکی است

همزمان با آغاز هفته ملی کودک بیانیه روز جهانی کودک از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خطاب به کودکان دنیا منتشر شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در این بیانیه بر اهمیت دوران کودکی و توجه بزرگترها به این دوران تأکید شده است.

در متن این بیانیه آمده است:

بچه‌های خوب و عزیز دنیا! سلام. روزتان مبارک.

کودک که بودم می‌خواستم دنیا را در کوله پشتی‌­ام بگذارم و با خود ببرم. بالای تپه­ای دور بنشینم. شادترین مدادرنگی­هایم را مقابلم بچینم و دنیا را هر جور که دلم می­خواهد رنگ کنم. یک روز فهمیدم دنیا را نمی­شود برداشت. روز بعد فهمیدم دنیا در کوله پشتی جا نمی­شود و بعد فهمیدم بعضی از جاهای دنیا آن قدر تیره است که رنگش با مدادرنگی‌ها تغییر نمی­کند. آن زمان بود که تصمیم گرفتم تغییر دادن دنیا را از تغییر دادن چیزهای کوچک شروع کنم؛ از لبخند زدن به غنچه‌ای زیبا، آب دادن به گلی تشنه، برداشتن زباله‌ای از ساحل دریا یا کنار خیابان، مهربانی با پرنده‌ای گرسنه، بوسیدن دست‌های مادر و پدرم، آشتی کردن با دوستم، قدردانی از معلم و مربی‌ام و ساختن بادبادکی برای شادی. آن وقت جهان کوچکم رنگ در رنگ وسعت گرفت و روز به روز زیباتر شد.

امروز هر کودکی باید با تغییراتی در جهان کوچک خود، به تغییراتی مثبت در دنیا فکر کند.

کودکان ایران، در این روز بزرگ و مقدس برای همه کودکان و نوجوانان جهان پرنده‌ای آرزو می‌کنند به اسم شادی و امید! پرنده‌ای طلایی و خوش آواز که در دل تمام کودکان لانه بسازد و برای همیشه مهمان دل‌های پاک آن‌ها باشد.

روز جهانی و هفته ملی کودک فرصت ارزشمندی است که توجه بزرگترها را به اهمیت دوران کودکی، نیازها و خواسته‌های کودکان جلب و به آن‌ها یادآوری کند که وظیفه دارند برای سلامتی، رشد، شادی و پیشرفت کودکان به نیازهای آن‌ها توجه ویژه داشته باشند و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌ کنند.

یک روز به اسم کودک در دل تقویم‌های جهان، کم است. باید تمام روزهای سال به نام کودکان و برای کودکان باشد.

ویژه‌برنامه‌های هفته ملی کودک از ۱۶ تا ۲۲ مهر ۱۴۰۱ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران و دیگر مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت