مرکز شوش  ، در  تیر ماه 1375 در پارک ساحل  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری ،ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای      9638  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 440   متر مربع دارای سالن نمایش ،سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضا کودک ونوجوان می باشد .

 

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 4تا 17سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی و هنری

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان ،سالن نمایش در مساحت 90متر مربع، کلاس برگزاری فعالیتهای هنری در مساحت 40متر مربع ،کلاس برگزاری فعالیت نوجوان در مساحت40متر مربع،کلاس برگزاری فعالیت کودک در مساحت 21متر مربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن نمایش/کارگاه هنری/ کلاس نوجوان / کلاس کودک

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعات فعالیت :مرکز یک نوبته  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت7:30تا 13:30 روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 1نفر مسئول مرکز – 1نفر نیروی هنری- 1نفر خدمات

شرایط ثبت نام : داشتن حداقل 6سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000تومان عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : شوش – خیا بان ساحلی – پارک ساحلی – روبروی بازارچه

تلفن مرکز : 06142824095

مسئول مرکز : زینب چمانی

 

 

اخبار مرکز:

  • // - 18:10
  • تعداد بازدید: 6601
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
افسون امینی، مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور:

به‌کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی در حفظ مخاطب این هنر موثر است

افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، معتقد است: قصه یک ابزار است که با کمک آن می‌توان مخاطبان این هنر را حفظ کرد؛ البته تحقق این امر مستلزم به روزرسانی اطلاعات و به کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی است.

ببه گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور که در آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون استان خوزستان سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: دنیای امروز  دنیای تغییر لحظه به لحظه است و مربیان باید اندوخته‌ها و تجربه‌های خود را جهت همپا شدن با مخاطبین به روز رسانی کنند.

 او ضمن تقدیر از تلاش‌های دبیرخانه‌ی استانی و حسن حضور قصه‌گویان خوزستانی، از پایان یافتن مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی و طی شدن مراحل این دوره به صورت موفقیت آمیز ابراز خرسندی کرد و افزود: در هر کجای دنیا وقتی یک رویداد فرهنگی تداوم پیدا می‌کند؛ ارزشمندتر شده و  گرامی داشته می‌شود؛ در نتیجه در حفظ آن بیشتر از قبل می‌کوشند.

امینی بیان کرد: جای بسی خرسندی است که جشنواره‌ی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کشور هر سال پربارتر از سال قبل برگزار شده و هم‌چنان این نهاد پرچمدار هنر ارزنده و کهن قصه‌گویی در  سرزمینمان است؛ موفقیتی که مرهون تلاش مربیان خوب کانون در سراسر کشور است؛ کسانی که  مشعل این هنر را در کتابخانه‌ها و مراکز کانون به دست گرفته و روشن نگاه می‌دارند.

قصه‌گویی عامل توجه به تمدن و فرهنگ است

در ادامه این مراسم، وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، قصه‌گویی را عامل توجه به تمدن و فرهنگ، عنوان کرد و گفت: آنچه که برای ما به عنوان متولی حوزه‌ی فرهنگ، هنر و ادبیات در کانون پرورش فکری اهمیت دارد توجه به زیرساخت‌های تمدنی و تاریخی است که در بستر روایت شکل می‌گیرد و قصه بهترین ابزاری است که با آن می‌توانیم این امکان را پیش روی فرزندان خود قرار دهیم.

بر اساس این گزارش: آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با معرفی راه‌یافتگان به بخش منطقه‌ای و حضور افسون امینی مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور، وحید کیانی مدیر کل، بهرام یارزاده دهکردی معاون فرهنگی، جمعی از مربیان و کارشناسان کانون خوزستان، هیئت داوران و جمعی از علاقمندان به قصه‌گویی برگزار شد.

گفتنی است: در این مرحله از جشنواره نفرات اول تا سوم و شایسته‌ی تقدیر هر سه گروه مشخص شدند و نفرات اول و دوم گروه‌های «پسران و دختران» و «زنان و مردان» به مرحله‌ی منطقه‌ای جشنواره راه یافتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت