مرکز شوش  ، در  تیر ماه 1375 در پارک ساحل  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری ،ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای      9638  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 440   متر مربع دارای سالن نمایش ،سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضا کودک ونوجوان می باشد .

 

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 4تا 17سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی و هنری

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان ،سالن نمایش در مساحت 90متر مربع، کلاس برگزاری فعالیتهای هنری در مساحت 40متر مربع ،کلاس برگزاری فعالیت نوجوان در مساحت40متر مربع،کلاس برگزاری فعالیت کودک در مساحت 21متر مربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن نمایش/کارگاه هنری/ کلاس نوجوان / کلاس کودک

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعات فعالیت :مرکز یک نوبته  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت7:30تا 13:30 روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 1نفر مسئول مرکز – 1نفر نیروی هنری- 1نفر خدمات

شرایط ثبت نام : داشتن حداقل 6سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000تومان عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : شوش – خیا بان ساحلی – پارک ساحلی – روبروی بازارچه

تلفن مرکز : 06142824095

مسئول مرکز : زینب چمانی

 

 

اخبار مرکز:

  • // - 10:26
  • تعداد بازدید: 6722
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان مراکز کانون حوزه‌ی گتوند

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، به‌صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور طیبه پوربصیری، منتقد ادبی خوزستانی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان‌های گتوند، شوش و شوشتر، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.
پوربصیری در این نشست گفت: خواندن شعرهای خوب باعث می‌شود که هنگام سرودن تصاویر محکم‌تری خلق کنیم، در واقع ذهن ما اگر از تصاویر خوب تغذیه شود تراوشات بهتری خواهد داشت.
 او تأکید کرد: یک شعر خوب باید انتظارات روحی مخاطب را برآورده کند و قالب و فرم اندیشه‌ی ما باید، خاصیت زیباشناسانه داشته باشد و مخاطب امروز را به وجد آورد.
 این منتقد ادبی خوزستانی در تعریف شعر بیان کرد: جابه‌جا کردن افعال و ازدحام آرایه‌ها دلیل شعر شدن یک اثر نیست، بلکه شعر باید در ذات خودش شعر باشد و جوهره‌ی شعری باید در نهاد یک اثر باشد.
پوربصیری با اعتقاد به اینکه تکرار در شعر باید هدف‌دار باشد افزود: ذهن شاعر باید سرشار از واژه‌ها و مفاهیم و تعابیر تازه باشد تا از تکرارهای بیهوده رها شود.
شناخت مختصات شعر، رعایت یکدستی اثر، ایجاز و هرس کردن کلام، از جمله موارد دیگری بود که مربی ادبی کانون خوزستان در پایان این نشست مجازی به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در نشست پرداخت.
بر اساس این گزارش، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر،، با سرپرستی سکینه ظهراب‌زاده و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت