مرکز شوش  ، در  تیر ماه 1375 در پارک ساحل  افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری ،ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای      9638  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 440   متر مربع دارای سالن نمایش ،سالن کتابخانه جهت مطالعه ی اعضا کودک ونوجوان می باشد .

 

خدمات مرکز : کارگاههای هنری ویژه گروههای سنی 4تا 17سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی و هنری

بخش های مرکز : کتابخانه ی کودک و نوجوان ،سالن نمایش در مساحت 90متر مربع، کلاس برگزاری فعالیتهای هنری در مساحت 40متر مربع ،کلاس برگزاری فعالیت نوجوان در مساحت40متر مربع،کلاس برگزاری فعالیت کودک در مساحت 21متر مربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن نمایش/کارگاه هنری/ کلاس نوجوان / کلاس کودک

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعات فعالیت :مرکز یک نوبته  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت7:30تا 13:30 روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل : 1نفر مسئول مرکز – 1نفر نیروی هنری- 1نفر خدمات

شرایط ثبت نام : داشتن حداقل 6سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000تومان عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی : شوش – خیا بان ساحلی – پارک ساحلی – روبروی بازارچه

تلفن مرکز : 06142824095

مسئول مرکز : زینب چمانی

 

 

اخبار مرکز:

  • // - 12:13
  • تعداد بازدید: 5506
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دومین همایش ادبی استانی «از غم دوست» در کانون خوزستان

واحد آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری خوزستان، دومین همایش ادبی استانی «از غم دوست» را به مناسبت فرارسیدن سالروز عروج ملکوتی امام خمینی (ره)، به‌صورت مجازی برگزار کرد.

سومین سالروز رحلت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) و با حضور شاعر آیینی نغمه مستشار نظامی، کارشناسان ادبی و مکاتبه‌ای واحد آفرینش‌های ادبی خوزستان، مربیان ادبی و جمعی از اعضای انجمن‌های ادبی و بخش مکاتبه‌ای کانون استان خوزستان به‌صورت مجازی برگزار شد.

بر اساس این گزارش در دومین همایش ادبی استانی «از غم دوست» که عصر روز جمعه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ به‌صورت مجازی برگزار شد، اعضای انجمن‌های ادبی و بخش مکاتبه‌ای مراکز کانون سراسر استان خوزستان به خوانش اشعار و متن‌های ادبی خود با مضامینی همچون غم هجران و پاسداری از آرمان‌های امام خمینی (ره) اشاره کردند.

 نغمه مستشار نظامی ضمن عرض تسلیت به اعضا به شعرخوانی اشعار خود در سوگ امام پرداختند و در ادامه با در اختیار گذاشتن اشعاری در صفحه مجازی، یاد و خاطره‌ی امام راحل را گرامی داشتند.

در بخش دیگری از این رویداد ادبی استانی، که با استقبال نوجوانان همراه بود اعضا و مربیان به خوانش اشعار و غزلیات امام خمینی پرداختند.

گفتنی است: دومین همایش ادبی استانی «از غم دوست» به سرپرستی خانم ظهراب زاده مربی ادبی مرکز گتوند و با همکاری ثریا عبدی مربی ادبی اهواز برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت