این مرکز از سال 1379 با معماری خاص کتابخانه کودک و نوجوان افتتتاح شد و در سال 1380 فعالیت های فرهنگی و هنری خود را با یک مسئول و یک خدمات و چند مربی آزاد شروع کرد.

در حال حاضر این مرکز با 11294 جلد کتاب در فضایی آرام و دلنشین و با مساحتی بالغ بر 450متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای استفاده اعضا می باشد.

خدمات مرکز : اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه تخصصی هنرهای بومی و نوشتن خلاق

برگزاری کلاس های آزاد نقاشی و طراحی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن نمایش

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان، سالن نمایش، 3 کلاس، آبدار خانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی: ندارد

امکانات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت: مرکز در تمام روزهای هفته از شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 الی 14 ظهر فعالیت دارد / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: 1نفر مسیول مرکز، 1نفر مربی فرهنگی، 1نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی:  شادگان،  خیابان ولایت- بلوار کشاورز- جنب مدرسه استثنایی بهار انقلاب

تلفن : 53727015        

مسئول مرکز: البوغبیش

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/03/22 - 11:03
  • تعداد بازدید: 2256
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون خوزستان برگزار شد

سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و پنجمین نشست تخصصی انجمن عکاسان نوجوان استان با موضوع "عکاسی مُد و پوشاک" و حضور مینا کردانی مربی کانون استان و مدرس این نشست تخصصی، کارشناس هنری استان و جمعی از اعضای انجمن، به صورت مجازی و حضوری به میزبانی مرکز ۵ اهواز برگزار شد.

کردانی در ابتدا هنرجویان را با مفاهیم مد و کاربرد آن آشنا کرد و در ادامه عکاسی مُد را این‌گونه توضیح داد؛ عکاسی مد از سال‌ها پیش باهدف معرفی محصولات به عنوان شاخه‌ای تخصصی شناخته شد که با معرفی و تبلیغ بصری محصولات با استفاده از مدل‌های انسانی انجام می‌شود و تأثیر آن برای تولیدکنندگان و طراحان مد غیرقابل انگار است.

وی نحوه انتخاب مکان عکاسی و ارتباط آن با پوشاک تبلیغاتی، نورپردازی و تأثیر آن بر نمایش کیفیت لباس، نوع ژست، نوع پوشاک، بافت لباس و... از جمله مواردی معرفی کرد که می‌تواند در عکاسی مُد نقش مهمی داشته باشد و به اختصار در مورد موارد تاثیرگذار توضیحاتی را ارائه داد.

این مربی هنری در ادامه به انواع لباس‌های محلی ایرانی اشاره کرد و افزود؛ تنوع دلپذیری از پوشش خاص اقوام مختلف این سرزمین است که هویت و فرهنگ متفاوت هر قوم را به نمایش می‌گذارد.

او لباس را در سراسر جهان، نماینده بخشی از فرهنگ، تاریخ و هویت هر کشور عنوان کرد و تصریح کرد؛ وجود اقوام مختلف گیلک، آذری، کرد، لر، بلوچ، قشقایی، عرب، بختیاری، ترکمن و غیره در گوشه و کنار ایران و فرهنگ‌های متفاوت هریک از آن‌ها، تنوع دلپذیری از پوشش‌های رنگارنگ را در کشور پدید آورده است به طوری که در هر برش، ‌دوخت و تزیینات خاص لباس‌های سنتی ایرانی، نمادی از فرهنگ هر قوم یا قبیله را می‌توان یافت.

کردانی در پایان به ارتباط مستقیم نوع آب‌وهوای مناطق مختلف کشور و لباس‌هایی اقوام ساکن آن منطقه اشاره کرد و گفت؛ با توجه به نوع آب‌وهوا در مناطق مختلف لباس‌ها از جنس‌ها و رنگ‌های گوناگون تهیه می‌شوند و خود به‌تنهایی می‌توانند معرف گوشه‌ای از هویت هر فرد، سن و سال، تجرد یا تأهل، موقعیت اجتماعی و مواردی از این دست باشند..

این رویداد هنری با گفت‌وگوی مجازی و حضوری و پاسخ دادن به سؤالات اعضا پایان یافت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت