این کتابخانه فعالیت خود را از سال 1393 در16 روستای شمال اهواز آغاز کرده است.

 

در حال حاضراین مجموعه دارای مساحت20متر مربع می باشد و حدود4200 جلد کتاب ثبت سیستم شده که در اختیار کودکان و نوجوانان مدارس محروم قرار می گیرد.

 

خدمات مرکز : اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه اعضای حقیقی و مجازی .

 

 ساعت فعالیت مرکز یک شیفت : 8 صبح الی 14 می باشد .

 

پرسنل : ( 1 ) مربی فرهنگی

 

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال می باشد .

 

نشانی : اهواز پیچ استادیوم کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان خوزستان

مسئول مرکز: شهرام عیدی اصل شوشتری

تلفن: 33337634

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/08/04 - 09:21
  • تعداد بازدید: 5474
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری بیست و دومین کارگاه مجازی انجمن عکاسان نوجوان مراکز کانون خوزستان

بیست و دومین کارگاه انجمن عکاسان نوجوان مراکز کانون خوزستان به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بیست و دومین کارگاه انجمن عکاسان نوجوان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با موضوع عکاسی صحنه‌آرایی شده و با حضور، مینا کردانی، نماینده انجمن عکاسان نوجوان استان، شهناز ممبینی کارشناس هنری کانون خوزستان، مربیان علاقه‌مند به هنر عکاسی و ۵۳ عضو نوجوان دختر و ۱۵ عضو نوجوان پسر در دو صفحه‌ی مجازی مجزا تشکیل شد.

کردانی در این نشست گفت: یکی از چالش برانگیزترین سبک‌های عکاسی، عکاسی صحنه‌آرایی یا کارگردانی است که طی آن تمامی عناصر یک عکس توسط عکاس انتخاب می‌شود.

 وی تأکید کرد: این عناصر شامل؛ نور، رنگ‌بندی، قاب و تمامی المان‌های قابل‌تغییر در عکس می‌باشد، بنابراین عکاسی صحنه‌آرایی شده بهتر از هر سبک دیگر عکاسی، توانایی بیان شرایط موجود در سریع‌ترین شکل ممکن را دارد.

این عکاس و مدرس عکاسی، با بیان اینکه سبک عکاسی صحنه‌آرایی شده، از همان ابتدای اختراع عکاسی وجود داشته، افزود: هدف از این سبک عکاسی، باز تولید آثار نقاشی با استفاده از چیدمان صحنه بوده که  امروزه ماهیت آن تغییر کرده است‌.

او با بیان اینکه عکاسی استیج شامل سه مرحله‌ی اصلیِ چیدمان صحنه، نورپردازی، تنظیمات واضح‌سازی و ثبت عکس است، عنوان کرد: اولین عکس در سبک استیج در سال ۱۸۵۵ میلادی توسط راجر فنتون ثبت شد و عکاسی تبلیغاتی، پرتره، تئاتر و کنسرت، عکاسی استیج به‌حساب می‌آیند.

نماینده‌ی انجمن عکاسان نوجوان کانون استان خوزستان ‌با اعتقاد به اینکه، عکاسی صحنه‌آرایی شده، فرصت‌های بیشتری نسبت به عکاسی مستند و خبری ایجاد می‌کند و طی آن می‌توان همه چیز را بنا بر واقعیت چیدمان کرد و حتی گاهی فضایی را به وجود آورد که هیچ ربطی به واقعیت ندارد و قدم در وادی عکاسی سورئالیستی گذاشت، اظهار داشت: در عکاسی صحنه‌آرایی شده عکاس می‌تواند بر اساس یک نقاشی، پلان یک فیلم قدیمی و تخیلات یک کودک و واقعیت، ترکیب‌بندی را انجام دهد، ضمناً در این نوع عکاسی باید به تمام جزئیات توجه ویژه داشت.

کردانی در ادامه تعدادی از هنرمندان پیشرو در زمینه عکاسی استیج را نام برده و از جان‌هایند، سیندی شرمن، لوری سیمونس، سندی اسکاتلند و عکاس مطرح ایرانی آزاده اخلاقی در این زمینه یاد کرد.

او در ادامه اثر عکس «به روایت یک شاهد عینی» را یکی از بهترین آثار آزاده اخلاقی خواند.

گفتنی است؛ بیست و دومین کارگاه انجمن عکاسان نوجوان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با طرح پرسش و پاسخ میان مدرس و اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت