این مرکز در سال 74 فعالیت خود را آغاز نموده و تا این لحظه فعالیت خود را  با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است لازم به ذکر است که سال 95  آغاز فعالیت هایی خاص برای اعضا با نیازهای ویژه ی در این مراکز بوده  است و مرکز سه اهواز تنها مرکز فراگیر در استان خوزستان میباشد.

در حال حاضر این مجموعه دارای بیش از ده هزار جلد کتاب و فضایی به مساحت 300 مترمربع میباشد.

خدمات مرکز:کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4 سال کامل تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ، مجازی، فراگیر

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

امکانات مرکز:

سالن مطالعه کودک و نوجوان ، کلاس نقاشی، کلاس سفالگری

 خدمات فراگیر:  دارد

 روزهای فعالیت : روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه از ساعت  صبح11 لغایت  17 بعدازظهر

روزهای سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ظهر

روزهای زوج مختص دختران

روزهای فرد مختص پسران

پرسنل:1 نفر مربی مسئول ، 1 نفر مربی فرهنگی ، 3نفر مربی هنری ، 1 نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال  سن و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 نشانی : خوزستان، اهواز ، پادادشهر خیابان کمپانی ،پشت پارک شهربازی ، روبروی خیابان نه پاداد

تلفن :        06135528703    

مسئول مرکز : مهرناز شهرکی

اخبار مرکز:

 

  • // - 14:50
  • تعداد بازدید: 6070
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس

ویژه ‌برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن‌سوی خاک‌ریز» در کانون خوزستان برگزار می‌شود

انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان خوزستان به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس، ویژه برنامه قصه‌گویی کشوری «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز» را با حضور قصه‌گویان برتر کشوری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌ عمومی کانون خوزستان، ویژه برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز»، به همت انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با مشارکت قصه‌گویانی از استان‌های کرمان، کرمانشاه و یزد، از چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ آغاز و تا سه‌شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

بنابر این گزارش طی این ویژه ‌برنامه، هر روز رأس ساعت ۱۱ صبح، یک قصه‌گو از هفت قصه‌گوی منتخبِ استان‌های خوزستان، کرمان، کرمانشاه و یزد، از طریق صفحه انجمن قصه‌گویی کانون خوزستان به نشانی ghesehgoueekhouzestan، به‌صورت زنده قصه‌گویی خواهد داشت.

گفتنی است: علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی می‌توانند قصه «قلعه‌ِجنی» را با قصه‌گویی فاطمه رشیدی از خوزستان در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، قصه‌ی «ور آر یو حسن» را با قصه‌گویی آرام امینی از کرمان در یک مهر ۱۴۰۰ و قصه‌ی «نجوای کرخه» را با قصه‌گویی مونا سبحانی از خوزستان در ۲ مهر ۱۴۰۰، بشنوند و ببینند.

همچنین، مرجان نوروزی زاده از خوزستان در ۳ مهرماه ۱۴۰۰ قصه‌ی «یه جور دیگه»، نعیمه بید‌مشکی از یزد در ۴ مهر ۱۴۰۰ قصه‌‌ی «فقط پنج کوچه بن‌بست»، علی قسمتی از کرمانشاه در ۵ مهر ۱۴۰۰ قصه‌ی «۷۳ مین یار» و فاطمه جوکار از خوزستان در ۶ مهر ۱۴۰۰ قصه‌ی «راز سیب» را، در ویژه برنامه قصه‌گویی «قصه‌های آن سوی خاک‌ریز» اجرا خواهند کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت