این مرکز در سال 74 فعالیت خود را آغاز نموده و تا این لحظه فعالیت خود را  با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است لازم به ذکر است که سال 95  آغاز فعالیت هایی خاص برای اعضا با نیازهای ویژه ی در این مراکز بوده  است و مرکز سه اهواز تنها مرکز فراگیر در استان خوزستان میباشد.

در حال حاضر این مجموعه دارای بیش از ده هزار جلد کتاب و فضایی به مساحت 300 مترمربع میباشد.

خدمات مرکز:کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4 سال کامل تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ، مجازی، فراگیر

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

امکانات مرکز:

سالن مطالعه کودک و نوجوان ، کلاس نقاشی، کلاس سفالگری

 خدمات فراگیر:  دارد

 روزهای فعالیت : روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه از ساعت  صبح11 لغایت  17 بعدازظهر

روزهای سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ظهر

روزهای زوج مختص دختران

روزهای فرد مختص پسران

پرسنل:1 نفر مربی مسئول ، 1 نفر مربی فرهنگی ، 3نفر مربی هنری ، 1 نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال  سن و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 نشانی : خوزستان، اهواز ، پادادشهر خیابان کمپانی ،پشت پارک شهربازی ، روبروی خیابان نه پاداد

تلفن :        06135528703    

مسئول مرکز : مهرناز شهرکی

اخبار مرکز:

 

  • // - 15:28
  • تعداد بازدید: 5866
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با حضور الهام دهقان نویسنده، منتقد و پژوهشگر

هفتمین نشست مجازی انجمن داستان صبا برگزار می‌شود

هفتمین نشست انجمن داستان صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان به‌صورت مجازی با حضور الهام دهقان نویسنده، منتقد و پژوهشگر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، این نشست مجازی عصر روز چهار‌شنبه 21 آبان ماه 1399، با موضوع نقد و بررسی آثار داستانی نوجوانان، میزبان جمعی از اعضا و مربیان ادبی مراکز کانون خوزستان، کارشناس آفرینش‌های ادبی، مسئول انجمن داستان صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان خواهد بود.

الهام دهقان میهمان هفتمین نشست انجمن داستان صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان در این رویداد ادبی مجازی به نقد و بررسی آثار داستان نوجوانان خواهد پرداخت.

گفتنی است: انجمن داستان صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با مسئولیت فاطمه رشیدی مربی، نظارت رویا پروین کارشناس و همکاری مربیان ادبی کانون پرورش فکری شهرستان اهواز هرماه یک‌بار، به‌صورت مجزا برای اعضا دختر و پسر برگزار می‌شود و با شیوع ویروس کرونا این فعالیت‌ها به‌صورت مجازی در حال انجام است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت