این مرکز در سال 74 فعالیت خود را آغاز نموده و تا این لحظه فعالیت خود را  با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است لازم به ذکر است که سال 95  آغاز فعالیت هایی خاص برای اعضا با نیازهای ویژه ی در این مراکز بوده  است و مرکز سه اهواز تنها مرکز فراگیر در استان خوزستان میباشد.

در حال حاضر این مجموعه دارای بیش از ده هزار جلد کتاب و فضایی به مساحت 300 مترمربع میباشد.

خدمات مرکز:کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4 سال کامل تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ، مجازی، فراگیر

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

امکانات مرکز:

سالن مطالعه کودک و نوجوان ، کلاس نقاشی، کلاس سفالگری

 خدمات فراگیر:  دارد

 روزهای فعالیت : روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه از ساعت  صبح11 لغایت  17 بعدازظهر

روزهای سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ظهر

روزهای زوج مختص دختران

روزهای فرد مختص پسران

پرسنل:1 نفر مربی مسئول ، 1 نفر مربی فرهنگی ، 3نفر مربی هنری ، 1 نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال  سن و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 نشانی : خوزستان، اهواز ، پادادشهر خیابان کمپانی ،پشت پارک شهربازی ، روبروی خیابان نه پاداد

تلفن :        06135528703    

مسئول مرکز : مهرناز شهرکی

اخبار مرکز:

 

  • // - 15:16
  • تعداد بازدید: 6383
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزیدگان اولین مهرواره‌ عکاسی «محرم در قاب نگاه تو» معرفی شدند

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان‌ خوزستان برگزیدگان اولین مهرواره‌ عکاسی «محرم در قاب نگاه تو» را هم‌زمان با اربعین حسینی معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، پس از بررسی و پالایش ۱۵۵ اثر ارسالی به دبیرخانه‌ی اولین مهرواره‌ عکاسی «محرم در قاب نگاه تو»، نفرات برگزیده‌ی این رویداد هنری، هم‌زمان با اربعین حسینی در سه بخش اعضا نوجوان و ارشد، مربیان و شرکت‌کنندگان آزاد، از سوی مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

 بر اساس آرای هیئت‌داوران این مهرواره، در بخش اعضا، زهرا دهناوی از بندر امام‌خمینی (ره)، حیدر هاشم‌پور از خرمشهر و ملیکا کیال از شوش، موفق به کسب مقام برگزیده شدند.

همچنین در بخش مربیان، لیلا سپهری مربی فرهنگی کانون بندر امام‌خمینی (ره) و از میان شرکت‌کنندگان بخش آزاد، فریده آلبوغبیش از بندر ماهشهر، عناوین برگزیده‌ی این مهرواره را از آن خود کردند.

گفتنی است: اولین مهرواره‌ عکاسی «محرم در قاب نگاه تو»، با موضوعات «محرم و کودکان و نوجوانان، محرم و نماز ظهر عاشورا، محرم و امربه‌معروف و نهی از منکر، محرم و آیین‌های عاشورایی و محرم و شیرخوارگان حسینی»، هم‌زمان با شروع محرم در شهریور ۱۴۰۰ آغاز به کار کرد و با معرفی برگزیدگان در ۵ مهر ۱۴۰۰ هم‌زمان با اربعین حسینی، به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت