این مرکز در سال 74 فعالیت خود را آغاز نموده و تا این لحظه فعالیت خود را  با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است لازم به ذکر است که سال 95  آغاز فعالیت هایی خاص برای اعضا با نیازهای ویژه ی در این مراکز بوده  است و مرکز سه اهواز تنها مرکز فراگیر در استان خوزستان میباشد.

در حال حاضر این مجموعه دارای بیش از ده هزار جلد کتاب و فضایی به مساحت 300 مترمربع میباشد.

خدمات مرکز:کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4 سال کامل تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ، مجازی، فراگیر

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

امکانات مرکز:

سالن مطالعه کودک و نوجوان ، کلاس نقاشی، کلاس سفالگری

 خدمات فراگیر:  دارد

 روزهای فعالیت : روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه از ساعت  صبح11 لغایت  17 بعدازظهر

روزهای سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ظهر

روزهای زوج مختص دختران

روزهای فرد مختص پسران

پرسنل:1 نفر مربی مسئول ، 1 نفر مربی فرهنگی ، 3نفر مربی هنری ، 1 نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال  سن و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 نشانی : خوزستان، اهواز ، پادادشهر خیابان کمپانی ،پشت پارک شهربازی ، روبروی خیابان نه پاداد

تلفن :        06135528703    

مسئول مرکز : مهرناز شهرکی

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/21 - 09:31
  • تعداد بازدید: 790
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه فعالیت موکب کانون خوزستان؛

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

در ادامه فعالیت‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، در ادامه برنامه‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، حال‌وهوای مسیر پیاده‌روی اربعین را معنوی‌تر کنند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه نخست متشکل از اعضای گروه سرود دختران کانون پرورش فکری بود که با اجرای سرودهای آیینی و مناسبتی اربعین در مواکب مختلف مرز چذابه، فضای روح‌بخش و حماسی ویژه‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد کردند. استقبال پرشور زائران از این برنامه‌ها، نشان‌دهنده تأثیر عمیق هنر متعهد بر دل‌های عاشورایی بود.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه دوم نیز شامل اعضای نوجوان فعال و کانون‌یاران دختر مراکز فرهنگی‌هنری اهواز بود که با اهدای دست‌سازه‌های حسینی – شامل کاردستی‌ها، یادبودها و نمادهای عاشورایی – به کودکان و نوجوانان زائر، لحظاتی سرشار از محبت و ارادت را رقم زدند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

اعضای این دو گروه علاوه بر فعالیت‌های هنری، در موکب فرهنگی‌هنری استان خوزستان نیز به برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی به زائران حسینی پرداختند و جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری و عشق نسل نوجوان به فرهنگ عاشورا را به نمایش گذاشتند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت