این مرکز از تیر ماه 1386با مساحت کل 1443/22 متر مربع تاسیس گردید

واز سال 1387 تا کنون فعالیت های خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری وادبی ادامه داده است

در حال حاضر این مجموعه دارای 7498 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 449/48    متر مربع برای اعضا کودک ونوجوان می باشد

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه 6تا 16 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه های فرهنگی ،هنری،ادبی

بخش های  مرکز : 3 کلاس هنری ، یک کلاس قصه گویی،سالن کتابخانه، وسالن نمایش،ابدارخانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی : ------------

روز وساعات فعالیت: مرکز یک شیفت صبح از 8 صبح تا  14 / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: یک مسئول مرکز ،یک مربی فرهنگی ،یک مربی نقاشی ، یک نیروی خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 16 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : اندیمشک کوی جمهوری (نیرو) فاز دوم انتهای خیابان والفجر 10

تلفن : 42667067

مسئول مرکز : خانم کمرکنی

 

.

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 12:53
  • تعداد بازدید: 6465
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سی و دومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا کانون اهواز مجازی برگزار شد

سی و دومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و دومین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا با موضوع نقد و بررسی آثار داستانی نوجوانان و با حضور فردین کوراوند نویسنده، منتقد ادبی و پژوهشگر خوزستانی، مدیر کل، معاون فرهنگی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان خوزستان و  اعضای مراکز کانون شهرستان اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

کوراوند  در این نشست گفت: در داستان نویسی زاویه دید اول شخص، یکی از بهترین منظرگاه‌ها برای بیان احساسات شخصی و درونی است و برای صاحب اثر از این نظر، سهولت ایجاد می‌کند؛ اما دست نویسنده را در روند انتقال اطلاعات می‌بندد و باید دقت داشته باشیم که هنگام استفاده از این زاویه دید برای نوشتن، اطلاعات را طبیعی و با ظرافت و دقت انتقال دهیم.

او با اشاره به این‌که معما گونگی در داستان و انتقال قطره چکانی اطلاعات، می‌تواند تعلیق و جذابیت را تقویت کند، افزود: با استفاده از این تکنیک و انتخاب سوژه از میان امور عادی و معمولی می‌توان داستان موفق و قابل قبولی نوشت.

این منتقد ادبی اضافه کرد: در واقع بیرون کشیدن کارکردهای داستانی از زندگی روزمره و اتفاقات معمولی می‌تواند تکنیک سازنده و موثری باشد.

وی در ادامه توضیح داد: گاهی حتی نوشتن خاطرات و استفاده از چهارچوب خاطره می‌تواند موثر واقع شود به شرطی که با عناصر داستانی ادغام شده و حوادث ما به ازای معنایی داشته باشند یعنی با استفاده از تناسب ها و روابط داستانی، تعالی یابند و متن روایی آن‌ها با ظرافت‌های داستانی تکامل یابد.

این نویسنده و منتقد ادبی در بخش دیگری از سخنان خود به مبحث کارکرد حدیث و جملات قصار و کلیدی در داستان پرداخت و بیان کرد: احادیث و جملات قصار یا روان شناختی باید با ظرافت و احتیاط در داستان جای بگیرند چرا که کار داستان، گفتن مستقیم معارف و پیام ها نیست و با انتقال مستقیم مفاهیم ارزش داستانی کم می‌شود.

بر اساس این گزارش، فاطمه نصیری راسفندی، روژان رستمی، آوا احمدی و سوفیا رضایی از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان‌های خود در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی با سرپرستی فاطمه رشیدی برگزار شد و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت