این مرکز از تیر ماه 1386با مساحت کل 1443/22 متر مربع تاسیس گردید

واز سال 1387 تا کنون فعالیت های خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری وادبی ادامه داده است

در حال حاضر این مجموعه دارای 7498 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 449/48    متر مربع برای اعضا کودک ونوجوان می باشد

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه 6تا 16 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه های فرهنگی ،هنری،ادبی

بخش های  مرکز : 3 کلاس هنری ، یک کلاس قصه گویی،سالن کتابخانه، وسالن نمایش،ابدارخانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی : ------------

روز وساعات فعالیت: مرکز یک شیفت صبح از 8 صبح تا  14 / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: یک مسئول مرکز ،یک مربی فرهنگی ،یک مربی نقاشی ، یک نیروی خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 16 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : اندیمشک کوی جمهوری (نیرو) فاز دوم انتهای خیابان والفجر 10

تلفن : 42667067

مسئول مرکز : خانم کمرکنی

 

.

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/05/26 - 07:43
  • تعداد بازدید: 5465
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری سی و چهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون اهواز

سی و چهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و چهارمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا با موضوع نقد و بررسی آثار داستانی نوجوانان و با حضور حسین قربانزاده خیاوی، نویسنده، مدرس، منتقد ادبیات داستانی و مربی آفرینش‌های ادبی استان آذربایجان شرقی، حسین تولایی کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون کشور، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون خوزستان و  اعضای مراکز کانون شهرستان اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

قربانزاده خیاوی در این نشست گفت:

داستان کوتاه را بهتر است با ضربه شروع کرد، یک داستان‌نویس با کلمه‌های خشک و بی‌جان مواجه است که باید هنرمندانه کنار هم چیده شوند و مخاطب را جذب کنند، بنابراین بهتر است برای آغاز داستان از موضوع اصلی استفاده کنیم و در واقع اتفاق مهم و اساسی داستان باید رگه‌هایی از خود را در ابتدا بازگو کند و موجب پیگیری مخاطب شود. و در ادامه توضیح داد:

شخصیت و مکان نیز  در شروع داستان نقش تأثیرگذاری دارند اما چگونگی ایجاد تحول در داستان کوتاه بسیار مهم‌تر است، از آنجا که این گونه‌ی داستانی برش کوچکی از زندگی شخصیت است، نمی‌تواند  بستر مناسبی برای شرح تغییرات و تحولات گسترده‌ی شخصیت‌ها باشد مگر اینکه به خوبی پرداخت شوند.

او با اشاره به اینکه در نوشتن داستان باید محتاط باشیم و باورپذیری به وجود آوریم افزود: بهتر است از تجربه‌های زیستی خود در داستان‌پردازی استفاده کنیم که باعث می‌شود موضوع بهتر پروانده شود.

وی بر لزوم رعایت نکات مربوط به دیالوگ‌نویسی در داستان تأکید کرد و گفت: دیالوگ در داستان کارکردهای مختلف دارد ، مثلاً شخصیت را معرفی و ریتم داستان را  تسریع می‌کند یا زمان و مکان را به ما می‌شناساند.

این نویسنده و منتقد ادبی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم رعایت چهارچوب‌های داستانی پرداخت  و بیان کرد: اتفاق در داستان باید روشن باشد، داستان کوتاه در مورد یک موضوع است و نباید پنجره‌های زیادی در آن باز کنیم یا اگر پنجره‌ای را می‌گشاییم پس از بهره‌برداری مطلوب، آن را ببندیم که حواس مخاطب از این روزنه به بیرون پرتاب نشود.

مربی واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان آذربایجان شرقی، در انتهای سخنان خود به نوجوانان  نویسنده‌ی خوزستانی توصیه کرد که برای تقویت مهارت نویسندگی خویش از مطالعه، تمرین و خاطره‌نویسی  غافل نشوند.

بر اساس این گزارش، آرمیتا آسترکی، آیسا همتیان، فاطمه عبدی و سارا دین‌پرست، از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان‌های خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی با سرپرستی فاطمه رشیدی و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا، به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت