مرکز رامشیر با مساحت کلی۲۰۰۰متر و با ۴۲۰متر زیربنا در سال ۱۳۷۹در شهرستان رامشیر افتتاح گردید.

درحال حاضر این مرکز دارای۹۶۷۱جلد کتاب می باشد.

خدمات مرکز:ارائه فعالیتهای فرهنگی و هنری ویژه گروه سنی ۶تا۱۷ سال

خدمات فراگیر ندارد

روز و ساعات فعالیت:مرکز تک شیفت از ۸صبح الی۱۴ بعد از ظهر

روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل: یک مربی مسئول

شرایط عضویت:داشتن حداقل۶ سال تا۱۷ سال و پرداخت شهریه۱۲۰۰۰تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی: شهرستان رامشیر بلوار چراغزاده جنب پارک جانبازان

شماره تلفن:   ۰۶۱۴۳۵۹۲۲۲۰

مربی مسئول:سکینه عکرش

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/21 - 09:31
  • تعداد بازدید: 812
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه فعالیت موکب کانون خوزستان؛

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

در ادامه فعالیت‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، در ادامه برنامه‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، حال‌وهوای مسیر پیاده‌روی اربعین را معنوی‌تر کنند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه نخست متشکل از اعضای گروه سرود دختران کانون پرورش فکری بود که با اجرای سرودهای آیینی و مناسبتی اربعین در مواکب مختلف مرز چذابه، فضای روح‌بخش و حماسی ویژه‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد کردند. استقبال پرشور زائران از این برنامه‌ها، نشان‌دهنده تأثیر عمیق هنر متعهد بر دل‌های عاشورایی بود.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه دوم نیز شامل اعضای نوجوان فعال و کانون‌یاران دختر مراکز فرهنگی‌هنری اهواز بود که با اهدای دست‌سازه‌های حسینی – شامل کاردستی‌ها، یادبودها و نمادهای عاشورایی – به کودکان و نوجوانان زائر، لحظاتی سرشار از محبت و ارادت را رقم زدند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

اعضای این دو گروه علاوه بر فعالیت‌های هنری، در موکب فرهنگی‌هنری استان خوزستان نیز به برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی به زائران حسینی پرداختند و جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری و عشق نسل نوجوان به فرهنگ عاشورا را به نمایش گذاشتند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت