این مرکز در سال 1379 افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و هنری  ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11856جلد کتاب ثبت شده و با مساحت حدود 450متر مربع دارای سالن مطالعه ، سالن آمفی تئاتر و 4 فضای مجزا جهت برگزاری فعالیت فرهنگی و هنری برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز :  اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی هنری  

بخش های مرکز : سالن مطالعه در مساحت  110 متر مربع ، سالن آمفی تئاتر در مساحت70 متر مربع 

کلاسهای : سفال در مساحت 35 متر ، نقاشی ، خوشنویسی و قصه گویی هر کدام درحدود مساحت 15 متر مربع

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعات فعالیت : همه روزه یک شیفت از 8 صبح الی 13:30

روزهای زوج : پسر  روزهای فرد : دختر

پرسنل :  1 نفر مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات            

شرایط عضویت :    داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه برای عضویت در مرکز حقیقی

______________

نشانی : پارک نارنج – جنب پل هوایی مرکز شماره 2 دزفول   تلفن :42227054           

مسئول مرکز : خانم مرجان جمشیدی 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/02/09 - 08:32
  • تعداد بازدید: 5367
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش مربی خوزستانی در پنجمین مسابقه فیلم‌نامه و نمایش‌نامه کودک و نوجوان کانون کشور

سعید گل گل مربی مسئول فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک دزفول برگزیده مرحله‌ی اول بخش نمایش‌نامه پنجمین مسابقه فیلم‌نامه و نمایش‌نامه کودک و نوجوان کانون کشور شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، «نقطه‌ها کو؟» نام اثر سعید گل‌گل مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان است که در بخش نمایش‌نامه از سوی هیأت انتخاب این بخش شامل منوچهر اکبرلو، زهره بهروزی‌نیا، آرش شریف‌زاده، سعید زین‌العابدین و علیرضا آقایی به عنوان نمایش‌نامه برتر  معرفی شد.

بر همین اساس در این بخش پس از بررسی ۳۱۶ اثر رسیده به دبیرخانه این رویداد هنری،  «آرزوهای بزرگ» اثر سمیرا سلیمانی‌فارسانی از فارسان، «پنگوئن طلایی» اثر مرضیه شریفی از فلاورجان، «دنیایم را سبز رنگ می‌کنم» اثر محمدحسین باقری شنوه‌ئی از قم، «صدایم را بشو» اثر حجت حسینی از بوشهر، «آواز ساعت‌ها(عقربه‌ها)» اثر علیرضا اسدی از مشهد، «سبز در سبز» اثر علی بهزادی از ساری، «دماغ یا بوق» اثر لیلا روغنگیرقزوینی از قزوین، «دوستان جدید» اثر رقیه نیکی‌یار از تبریز،  «نقل شهریار» اثر سمیه آورند از شیراز و «قهرمان مان» اثر اسماعیل رحیمی‌سروش از لاهیجان، به عنوان دیگر  برگزیدگان بخش نمایش‌نامه این مسابقه اعلام شدند.
همچنین «گردنبند خورشید» از مریم علی‌نیا، «قدرت نه گفتن» از لیلا بیگوند، «اپلیکیشن بابایاب» از محمد عبدی‌جمالی، «علیمردان خان و جعبه نمایش» از محمدرضا قلی‌پور، «اژدهای شب برفی» از امین‌رضا ملک‌محمودی، «عروسک‌ها رویاها را می‌سازند» از مصطفی نظری‌زاده، «سفر در کاموا» از محمدجواد سامع، «بجنگ سرباز! بجنگ» از بهناز مهدیخواه، «هیولایی در میان ما» از نجیبه نعمتی، «چاوش و شهر مدفون» از مهسا علینقیان و حمید سلیمی، «مترسک برفی» از زهره شفیعی، «زنگ انشاء» از محمد کاظم‌تبار همه از تهران، دیگر برگزیدگان بخش نمایش‌نامه پنجمین مسابقه فیلم‌نامه و نمایش‌نامه کودک و نوجوان هستند.
یادآوری می‌شود برگزیدگان بخش نمایش‌نامه یک ماه فرصت دارند تا نسخه اصلی اثر خود را برای داوری پایانی به دبیرخانه پنجمین مسابقه فیلم‌نامه و نمایش‌نامه کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان ارسال کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت