این مرکز درسال 1354تاسیس شد وبعد از جمگ تحمیلی واتمام جنگ در3خرداد  1375بازسازی وافتتاح شد وتا این لحظه فعالیت خودرا با کارگاه های فرهنگی وهنری ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای 17439جلد کتاب در فضایی جذاب وزیبا با مساحت 1350متر مربع دارای سالن مطالعه 100متری ودو کلاس نقاشی وسفالگری می باشد.

دربیرون محوطه 550متر یک سوئیت کوچک با مساحت 20متر دارد .

خدمات مرکز :کارگاه های هنری وفرهنگی ویژه گروه های سنی 6تا17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی هنری وادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن نمایش در مساحت 100متر

امکانات ویژه مرکز :سالن مطالعه کودک ونوجوان ،سالن نمایش ،کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر ندارد .

روز وساعات فعالیت :8صبح تا 14

روزهای زوج پسر وروزهای فرد دختر

پرسنل :1مربی فرهنگی ،مربی مسئول و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال .پرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت حقیقی

نشانی :خرمشهر خیابان فردوسی ،خیابان شهیدان نورانی ،جنب سینما نخل

تلفن :53512040

مسئول مرکز خانم فرسانی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/08/20 - 01:26
  • تعداد بازدید: 5427
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دو قصه‌گوی خوزستانی برگزیده مرحله منطقه ای بیست و سومین جشنواره قصه‌گویی شدند

ناهید محمدی منصوری و المیرا موری دو عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزیده مرحله منطقه ای قصه‌گویی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان, آیین پایانی مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، با حضور مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری، محمد گودرزی‌دهریزی دبیر بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، عالیه قوامی مدیرکل کانون استان یزد، مسئولان استانی و جمعی از قصه‌گویان در استان یزد برگزار شد که در بخش ملی این جشنواره ناهید محمدی منصوری، عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هندیجان، با قصه «قل‌قلی» و در بخش آیینی المیرا موری با داستان «رستم و اسفندیار» توانستند با برگزیده شدن در مرحله منطقه‌ای بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی جواز حضور در مرحله پایانی این جشنواره را که هم‌زمان با شب یلدا 1400 برگزار خواهد شد؛ به دست آوردند.

گفتنی است: بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی (مرحله منطقه‌ای) در دو بخش متشکل از دو گروه «دختران و پسران» و «زنان و مردان» برگزار شد که داوری بخش آیینی سنتی را «فهمیه باروت‌چی» بازیگر و کارگردان تئاتر، «اردشیر صالح‌پور» پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر و «علیمراد خرمی» کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دبیر و داور چند دوره جشنواره، بر عهده داشتند. همچنین داوران بخش ملی مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی «کبری بابایی»، شاعر، منتقد و کارشناس ادبی کانون، «رضا موزونی»، نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک و نوجوان و «محمد سیمزاری» نویسنده، بازیگر و کارگردان در منطقه اول و «محمدرضا یوسفی» نویسنده و نظریه‌پرداز ادبیات کودک و نوجوان، «ملک چیذری» پژوهش‌گر ادبیات کودک و مدرس قصه‌گویی و «حامد زحمتکش» طراح و کارگردان، در منطقه دوم بودند.

یادآور می‌شود: مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از ۲۴ مهر با برگزاری افتتاحیه نمادین به میزبانی کانون استان خراسان رضوی و در شهر توس در بخش‌های «ملی»، «آیینی سنتی» و «قصه‌گویی با زبان اشاره» آغاز به کار کرد و به صورت متمرکز تا ۱۵ آبان ادامه داشت و اختتامیه‌ی آن بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ در محل «عمارت خانه پدری» در یزد برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت