این مرکز از سال ۱۳۶۱ در فضای ۴۰ متری

 به صورت وقفی و به نام شهید شکری پور

فعالیت خود را آغاز نمود و سپس در ۱۲ بهمن ۱۳۸۷ در محوطه پارک شاهد و در ساختمان جدید افتتاح گردید و تاکنون فعالیت‌های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است.

 در حال حاضر این مجموعه دارای ۸۳۲۷ جلدکتاب و در فضایی با مساحت ۳۱۱ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد .

 خدمات مرکز:

 *فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

 *کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۶ تا ۱۶ سال

 *کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 امکانات ویژه مرکز:

 *سالن مطالعه کودک و نوجوان به مساحت ۹۰ متر مربع

 *سالن آمفی تئاتر ۱۰۰ مترمربع/ کارگاه هنری( خط، نقاشی  هرکدام ۲۳ متر مربع)، انبار ۱۵ متر مربع

 روز و ساعت فعالیت:

 * مرکزیک شیفت از ساعت     ۸ تا  ۱۳

 *روزهای زوج دختر روزهای فرد پسر

 پرسنل:

 *یک نفر مسئول مرکز،  یک مربی فرهنگی،  دو نیروی هنری پاره وقت،  یک نفر خدمات

 شرایط: 

*داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال و پرداخت شهریه۱۲ هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و ۱۰۰۰ تومان در فضای مجازی

 

تلفن : ۵۲۸۷۵۵۵۰ ۰۶۱

 مسئول مرکز:  احترام مسرور

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 18:10
  • تعداد بازدید: 6531
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
افسون امینی، مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور:

به‌کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی در حفظ مخاطب این هنر موثر است

افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، معتقد است: قصه یک ابزار است که با کمک آن می‌توان مخاطبان این هنر را حفظ کرد؛ البته تحقق این امر مستلزم به روزرسانی اطلاعات و به کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی است.

ببه گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور که در آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون استان خوزستان سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: دنیای امروز  دنیای تغییر لحظه به لحظه است و مربیان باید اندوخته‌ها و تجربه‌های خود را جهت همپا شدن با مخاطبین به روز رسانی کنند.

 او ضمن تقدیر از تلاش‌های دبیرخانه‌ی استانی و حسن حضور قصه‌گویان خوزستانی، از پایان یافتن مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی و طی شدن مراحل این دوره به صورت موفقیت آمیز ابراز خرسندی کرد و افزود: در هر کجای دنیا وقتی یک رویداد فرهنگی تداوم پیدا می‌کند؛ ارزشمندتر شده و  گرامی داشته می‌شود؛ در نتیجه در حفظ آن بیشتر از قبل می‌کوشند.

امینی بیان کرد: جای بسی خرسندی است که جشنواره‌ی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کشور هر سال پربارتر از سال قبل برگزار شده و هم‌چنان این نهاد پرچمدار هنر ارزنده و کهن قصه‌گویی در  سرزمینمان است؛ موفقیتی که مرهون تلاش مربیان خوب کانون در سراسر کشور است؛ کسانی که  مشعل این هنر را در کتابخانه‌ها و مراکز کانون به دست گرفته و روشن نگاه می‌دارند.

قصه‌گویی عامل توجه به تمدن و فرهنگ است

در ادامه این مراسم، وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، قصه‌گویی را عامل توجه به تمدن و فرهنگ، عنوان کرد و گفت: آنچه که برای ما به عنوان متولی حوزه‌ی فرهنگ، هنر و ادبیات در کانون پرورش فکری اهمیت دارد توجه به زیرساخت‌های تمدنی و تاریخی است که در بستر روایت شکل می‌گیرد و قصه بهترین ابزاری است که با آن می‌توانیم این امکان را پیش روی فرزندان خود قرار دهیم.

بر اساس این گزارش: آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با معرفی راه‌یافتگان به بخش منطقه‌ای و حضور افسون امینی مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور، وحید کیانی مدیر کل، بهرام یارزاده دهکردی معاون فرهنگی، جمعی از مربیان و کارشناسان کانون خوزستان، هیئت داوران و جمعی از علاقمندان به قصه‌گویی برگزار شد.

گفتنی است: در این مرحله از جشنواره نفرات اول تا سوم و شایسته‌ی تقدیر هر سه گروه مشخص شدند و نفرات اول و دوم گروه‌های «پسران و دختران» و «زنان و مردان» به مرحله‌ی منطقه‌ای جشنواره راه یافتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت