این مرکز از سال ۱۳۴۸ در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود (طراحی ویژه شش ضلعی)افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی،هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه حدود۱۲۰۰۰ جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :                      

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 

بخش های مرکز :    کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر                            

                         

امکانات :                          

خدمات فراگیر :  ندارد.

                               

روز و ساعات فعالیت :  مرکز در یک شیفت از ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر/ روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

                               

پرسنل:۱ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۱ نیروی ادبی - ۱ نفر خدمات

                               

شرایط عضویت :  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

___________________________________

نشانی:اهواز-چهارصد دستگاه-بلوار علامه-پارک علامه-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو اهواز

تلفن:۰۶۱-۳۲۲۴۳۳۰۴

 


نام مسئول مرکز:(خانم مولود تجلی زاده)

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1404/04/08 - 13:50
  • تعداد بازدید: 708
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با محوریت گرامی‌داشت شهدای کودک و نوجوان حمله رژیم صهیونسیتی برگزار شد؛

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی با یاد و نام شهدای کودک و نوجوان حمله تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه شهیده آیما زینلی در اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی»، همزمان با سراسر کشور روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با سومین روز محرم، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

این گردهمایی با محوریت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان حمله اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی، برگزار شد و با حضور اعضای کودک و نوجوان، خانواده‌ها و مربیان، جلوه‌ای از هم‌افزایی مفاهیم دینی، مقاومت و هنر را به نمایش گذاشت.سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

از بخش‌های ویژه این برنامه، آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید علی هاشمی، فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و عضو دیرین مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری اهواز بود که با سخنرانی، روایتگری و بیان خاطرات همراه شد. سخنرانی محوری برنامه با موضوع نقش کودکان و نوجوانان در واقعه عاشورا و پیوند آن با ایثارگری‌های معاصر از جمله رشادت‌های شهید علی هاشمی و شهدای اخیر جنگ با رژیم صهیونیستی، برگزار شد.

در ادامه، اعضای ادبی کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری اهواز و باوی با خوانش آثار سروده‌شده خود با موضوعات محرم، عاشورا، کودکان عاشورا، شهید علی هاشمی، جنگ اخیر ایران و رژیم صهیونیستی، شهدای این نبرد و همدلی مردم در جریان عملیات «وعده صادق ۳»، در دو بخش فارسی و عربی جلوه‌ای از احساس، تعهد و آگاهی نسل جدید را به نمایش گذاشتند.

اجرای گروه سرود اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو اهواز نیز از دیگر بخش‌های تأثیرگذار این گردهمایی بود که فضای برنامه را با شور و معنویت بیشتری همراه ساخت.

همچنین در پایان این گردهمایی، کارگاه اوریگامی با موضوع سازه‌های کاغذی ویژه محرم، به همت مربیان فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد و مورد استقبال کودکان و نوجوانان حاضر قرار گرفت.

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت