این مرکز از سال ۱۳۴۸ در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود (طراحی ویژه شش ضلعی)افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی،هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه حدود۱۲۰۰۰ جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :                      

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 

بخش های مرکز :    کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر                            

                         

امکانات :                          

خدمات فراگیر :  ندارد.

                               

روز و ساعات فعالیت :  مرکز در یک شیفت از ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر/ روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

                               

پرسنل:۱ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۱ نیروی ادبی - ۱ نفر خدمات

                               

شرایط عضویت :  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

___________________________________

نشانی:اهواز-چهارصد دستگاه-بلوار علامه-پارک علامه-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو اهواز

تلفن:۰۶۱-۳۲۲۴۳۳۰۴

 


نام مسئول مرکز:(خانم مولود تجلی زاده)

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 08:12
  • تعداد بازدید: 6549
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

فهیمه سروندی قصه‌گوی خوزستانی در بخش ۹۰ ثانیه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به عنوان برگزیده معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سروندی مربی مسئول فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اندیمشک در استان خوزستان است که توانست با قصه ۹۰ ثانیه‌ای خود در این جشنواره عنوان برگزیده را کسب کند.

براساس این گزارش جایزه ویژه مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز به آسیه رحمتی دیگر قصه‌گویی خوزستانی و سرپرست مرکز فرهنگی هنری کانون شماره ۵ اندیمشک اهدا شد.

بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از پنج‌شنبه ۲۵ آذر در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون آغاز شد و پس از پنج روز حضور قصه‌گویانی از سراسر کشور به شکل حضوری و قصه‌گویانی از پنج قاره جهان به شکل آنلاین، عصر روز سه‌شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ طی برگزاری مراسمی و با معرفی برگزیدگان به پایان رسید.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت