این مرکز از سال ۱۳۴۸ در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود (طراحی ویژه شش ضلعی)افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی،هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه حدود۱۲۰۰۰ جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :                      

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 

بخش های مرکز :    کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر                            

                         

امکانات :                          

خدمات فراگیر :  ندارد.

                               

روز و ساعات فعالیت :  مرکز در یک شیفت از ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر/ روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

                               

پرسنل:۱ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۱ نیروی ادبی - ۱ نفر خدمات

                               

شرایط عضویت :  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

___________________________________

نشانی:اهواز-چهارصد دستگاه-بلوار علامه-پارک علامه-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو اهواز

تلفن:۰۶۱-۳۲۲۴۳۳۰۴

 


نام مسئول مرکز:(خانم مولود تجلی زاده)

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 13:02
  • تعداد بازدید: 5222
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آبادان و خرمشهر،سوم شهریورماه به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هفدهمین نشست مجازی انجمن شاعران با موضوع نقد و بررسی آثار  نوجوانان و با حضور مریم علایی، شاعر و  منتقد ادبی کانون اردبیل، کارشناسان، مربیان واحد آفرینش‌های ادبی استان و  اعضای مراکز شهرستان آبادان و خرمشهر، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

علایی در این نشست شعری را گره‌خوردگی عاطفه و تخیل برشمرد که در زبانی آهنگین شکل گرفته است.

او در ادامه به پنج عنصر شعری که شامل: عاطفه، خیال، زبان، آهنگ و شکل تأکید کرد و برای تشریح آن‌ها به تعریف کدکنی از شعر اشاره کرد و گفت: از نظر کدکنی در شعر مرز میان زبان و بیان شعری با زبان و بیان عادی مشخص می‌شود.

علایی توضیح داد: در زبان و بیان شعری شکل عادی و تکراری کلمات از بین می‌رود و شکل تازه‌ای به خود می‌گیرند.

این شاعر و منتقد ادبی، با اعتقاد به اینکه: قالب ترانه تفاوت ظریفی با شعر دارد، اذعان داشت؛ ترانه ارتباط زیادی با موسیقی دارد و از سه عنصر شعر، ملودی و ریتم تشکیل می‌شود که در حوزه‌ی هنرهای آوایی یا صوتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، ام‌البنین عباس اصل و حامد فرحانی، از جمله اعضای نوجوان بودند که به اشتراک‌گذاری شعرهای خود در این نشست پرداختند.

این رویداد  ادبی با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت