مرکز فرهنگی حمیدیه

این مرکز از24خرداد 1379دریک ساختمان جدید ب معماری خاص وجدید افتتاح و فعالیت خود را آغاز کردو تاکنون به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه می دهد.

درحال حاضر این مرکز دارای 9681جلد کتاب درفضایی دلنشین دارای مساحت زیربنای 331.11مترمربع دارای سالن مطالعه کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

 

خدمات مرکز :

اجرای فعالتهای فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه هنری برخط(حصیربافی)

بخش های مرکز:

کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن آمفی تاتر در مساحت 331.11مترمربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک ونوجوان /سالن آمفی تاتر/کارگاه هنری/اتاق قصه گویی /کارگاه علمی

امکانات کارگاهی : اتاق قصه گویی /کلاس سفال ونقاشی /کلاس علمی

روزوساعات فعالیت : مرکز دریک شیفت 8تا 14 صبح /روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل : 1نیروی فرهنگی (مسئول مرکز) و 1 نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن 6 تا 17 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : خوزستان-حمیدیه ،خ شهید چاسب طرفی ،ضلع جنوب غربی پارک شهرداری

تلفن : 36722333

مسئول مرکز : سمیره عنصری

 

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/06/15 - 16:52
  • تعداد بازدید: 1956
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست نقد و بررسی کتاب «تشنه‌لبان» در ویژه برنامه به‌وقت کتاب کانون خوزستان برگزار شد

کانون پرروش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان نشست نقد و بررسی کتاب «تشنه‌لبان» را در ویژه‌برنامه به‌وقت کتاب برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به منظور ایام اربعین حسینی در ویژه برنامه به‌وقت کتاب، نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب «تشنه‌لبان» را با حضور حامد صافی مدرس دانشگاه و پژوهشگر، معاون فرهنگی استان، کارشناسان، مربیان ادبی و اعضای ادبی مراکز استان در محیط اسکای روم معاونت فرهنگی کانون استان برگزار کرد.

حامد صافی در ابتدا با اشاره به گردآوری متن کتاب از سایر متون در دسترس گفت: نویسنده در بخش اول کتاب به این نکته اشاره کرده است که به معرفی آن دسته از اصحاب عاشورا پرداخته شود که از آنان یافته‌های روشن، مستند و خالی از ابهام در دست باشد و به طور غیرمستقیم به مخاطب می‌گویند متن کتاب دربرگیرنده متون دیگر است.

او در ادامه توضیح داد؛ نویسنده در صفحات اول و دوم با توصیف زمان عاشورا و مکان کربلا زمینه را برای ذهن مخاطب کودک و نوجوان به وجود آورده و به نوعی برائت استهلالی را ایجاد کرده است.

نویسنده با توصیف صبح عاشورا که افق آرام‌آرام رنگ می‌بازد و از سیاهی به سپیدی پیش می‌رود زمان را برای مخاطب نوجوان ترسیم می‌کند و در صفحه بعد که عنوان کربلا دارد مخاطب را در مکان قرار می‌دهد و می‌گوید اینجا کربلاست، یعنی وادی رنج و اندوه و در این دو صفحه مخاطب خود را در زمان عاشورا و مکان کربلا پیدا می‌کند.

صافی یکی از نکات درخشان کتاب را توصیف زیبای صحبت‌های امام و یارانش بعد از نماز صبح دانست که به خوبی خواننده را با فضای روز عاشورا آشنا کرده است.

وی در ادامه به کتاب‌های الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد معروف به «الارشاد» شیخ مفید، وقعة الطف ابو مخنف و دیوان حافظ اشاره کرد و با اشاره به قسمت‌های مختلف کتاب افزود؛ متون نامبرده از جمله متونی هستند که نویسنده برای نوشتن از آن‌ها بهره کافی برده است.

مهمان این نشست ادبی، تکیه بر شخصیت‌ها را یکی از ویژگی‌های بارز کتاب دانست و عنوان کرد کتاب «تشنه‌لبان» شامل اپیزودهای کوتاه مانند شخصیت امام حسین (ع) و حضرت زینب و اپیزودهای بلند مانند مقتل مسلم بن عوسجه است و در واقع هدف نگارش این کتاب آن‌چنان که در بخش اول به آن اشاره شد، معرفی شخصیت‌ها و شهدایی هست که در مورد آن‌ها مستند و روایت موجود است، می‌باشد.

ایشان استفاده از رنگ‌های قرمز و مشکی در نوشتن‌های کتاب را به نوعی بیان‌کننده فضای تاریک، غم‌آلود، شهادت و مطرح کرده است.

او کتاب «تشنه‌لبان» را یک دایره المعارف خیلی مهم معرفی کرد و مربیان، کودکان و نوجوانان را به استفاده از متن آن برای ترسیم روز عاشورا در نمایش و قصه‌های خود تشویق کرد و از آن‌ها خواست از شجره نامه آخر کتاب برای تهیه طرح دیواری بهره‌مند شوند.

این رویداد ادبی که به سرپرستی محدثه الماسی کارشناس بخش مکاتبه ای استان برگزار شد با بیان نظرات مربیان شرکت‌کننده کانون استان در خصوص کتاب «تشنه‌لبان» به کار خود پایان داد.

نشست نقد و بررسی کتاب «تشنه‌لبان» در ویژه برنامه به‌وقت کتاب کانون خوزستان برگزار شد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت