مرکز فرهنگی حمیدیه

این مرکز از24خرداد 1379دریک ساختمان جدید ب معماری خاص وجدید افتتاح و فعالیت خود را آغاز کردو تاکنون به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه می دهد.

درحال حاضر این مرکز دارای 9681جلد کتاب درفضایی دلنشین دارای مساحت زیربنای 331.11مترمربع دارای سالن مطالعه کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

 

خدمات مرکز :

اجرای فعالتهای فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه هنری برخط(حصیربافی)

بخش های مرکز:

کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن آمفی تاتر در مساحت 331.11مترمربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک ونوجوان /سالن آمفی تاتر/کارگاه هنری/اتاق قصه گویی /کارگاه علمی

امکانات کارگاهی : اتاق قصه گویی /کلاس سفال ونقاشی /کلاس علمی

روزوساعات فعالیت : مرکز دریک شیفت 8تا 14 صبح /روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل : 1نیروی فرهنگی (مسئول مرکز) و 1 نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن 6 تا 17 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : خوزستان-حمیدیه ،خ شهید چاسب طرفی ،ضلع جنوب غربی پارک شهرداری

تلفن : 36722333

مسئول مرکز : سمیره عنصری

 

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/06/16 - 11:22
  • تعداد بازدید: 4162
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

جشنواره سراسری نمازِ «فجر تا فجر» برگزار می‌شود

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در برپایی جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز با عنوان «فجر تا فجر» با ستاد اقادمه نماز کشور همکاری می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری و دو بخش کودکان و دانش‌آموزان (۳ تا ۱۸ سال) و بزرگسالان (۱۸ سال به بالا) شامل دانش‌آموزان، کودکان، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان، هنرمندان، پژوهشگران، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه، فرهنگیان و مربیان از سوی ستاد اقامه نماز کشور برگزار می‌شود و بسیاری از وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌های کشوری و نهادهای علمی، فرهنگی و هنری در برگزاری آن مشارکت دارند.

بر این اساس کودکان و دانش‌آموزان در بخش‌های فرهنگی و هنری شامل نماهنگ، پادکست، نقاشی، خوشنویسی، عکس و سرود و در بخش ادبی شامل خاطره و دلنوشته، داستان و قصه‌گویی می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

همچنین بزرگسالان می‌توانند در بخش علمی و پژوهشی شامل: تألیف، مقاله، رساله دکتری، پایان‌نامه‌های دانشگاهی و حوزوی، در بخش فرهنگی و هنری شامل: نماهنگ، پادکست، موشن گرافیک، پویانمایی، طرح‌های گرافیکی، عکس، خوشنویسی و استوری در شبکه‌های اجتماعی، در بخش ادبی شامل: شعر، داستان، قصه‌گویی، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی و در بخش سرگرمی و آموزشی شامل: بازی و ابزارهای کمک آموزشی دستی و دیجیتالی (رایانه‌ای و تلفن همراه) آثار خود را به دبیر خانه جشنواره ارسال کنند.

محورها و موضوع‌های این جشنواره عبارتند از: مسجد و نماز و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی، نماز و کارکرد مساجد در منشور فکری امامین انقلاب و بیانیه گام دوم، نماز؛ انقلاب اسلامی، فرهنگ بسیج، دفاع مقدس و محور مقاومت، نماز؛ اقتصاد اسلامی، بهره‌وری و رونق تولید، نماز و کارکرد مساجد در حکمرانی، تمدن نوین اسلامی و سلامت اداری، نماز؛ سلامت معنوی، بهداشت فرد و جامعه و محیط زیست، نماز؛ فرهنگ، هویت و حریت کودک و خانواده طراز ایران اسلامی، نماز؛ اصلاح فرهنگ جامعه و آثار آن در مبارزه با فساد و فقر، نماز؛ آسیب‌های اجتماعی، سلامت اداری و وحدت ملی، نماز؛ فلسفه، آثار و پاسخگویی به شبهات نماز، نماز جماعت؛ اسرار، آثار و برکات اقامه آن در مساجد، مدارس، محل کار و...، نماز و اقشار؛ جامعه فرهنگی هنری، علمی، اصناف، کارگری، نظامی، مدافعان سلامت و... نماز؛ هنرهای هفت‌گانه، رسانه، دنیای مجازی و تبلیغات، نماز؛ شیوه‌ها و ابزارهای جذب نسل نو و ایجاد حس مذهبی در کودکان.

ترویج، تعمیق و توسعه فرهنگ اقامه نماز، ظرفیت‌شناسی و ظرفیت‌سازی در تبیین کارکردهای نماز با بهره‌گیری از ظرفیت آحاد جامعه، حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی از تولید فکر، ایده و محصول پیرامون نماز و معرفی الگوهای موفق و تجلیل و تقدیر از آثار برتر نماز از اهداف جشنواره علمی پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز با عنوان «فجر تا فجر» است که ستاد اقامه نماز آن را با همکاری و مشارکت بخشی از دستگاه‌های فرهنگی و با بهره‌گیری از توان ظرفیت‌های مردمی و از منظر صاحبان فکر و اندیشه و هنر، برگزار می‌کند.

بر اساس این گزارش علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره باید آثار خود را تا تاریخ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ به دفتر ستادهای اقامه نماز هر استان کشور ارسال کنند. آثار ارسال‌شده در تاریخ ۲۰ آذر تا ۵ دی در استان‌ها و پس از آن، آثار منتخب طی روزهای ۲۰ دی تا ۵ بهمن در مرحله کشوری ارزیابی و داوری خواهد شد.

وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت نفت، سازمان صداوسیما، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج مستضعفین قرارگاه فرهنگی، اجتماعی قرب حضرت بقیه‌الله، حوزه هنری انقلاب اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان، دستگاه‌ها و نهادهای همکار در این رویداد هستند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور(رئیس شورا)، منتخب هیأت أمنای ستاد اقامه نماز (عضو شورا)، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز (عضو شورا و دبیر جشنواره)، معاون برنامه‌ریزی نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز (عضو شورا و دبیر ستاد ملی برگزاری جشنواره) و معاون اداری، مالی و پشتیبانی ستاد اقامه نماز (عضو شورا) اعضای اصلی شورای سیاستگذاری جشنواره سراسری «فجر تا فجر» هستند.

مدیرعامل کانون یا نماینده وی نیز از جمله اعضای شورای سیاست‌گذاری است و مدیران کل کانون استان‌ها نیز عضو کمیته کودک و دانش‌آموزی این جشنواره در استان خود هستند.

اعضا و مربیان مراکز کانون سراسر کشور قرار است با ارایه آثار خود در این رویداد شرکت کنند، همچنین کارشناسان کانون نیز در استان‌ها و ستاد مرکزی در ارزیابی و داوری آثار مخاطبان به‌ویژه کودکان و نوجوانان با دبیرخانه جشنواره همکاری خواهند کرد.

جشنواره سراسری علمی، پژوهشی، فرهنگی هنری و ادبی «فجر تا فجر» در طرحی ملی از بهمن ۱۴۰۰ تا بهمن ۱۴۰۱ ادامه می‌یابد و برگزیدگان استانی و مرحله کشوری طی آیین‌های جداگانه‌ای در دهه مبارک فجر و چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی معرفی خواهند شد.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت