مرکز فرهنگی حمیدیه

این مرکز از24خرداد 1379دریک ساختمان جدید ب معماری خاص وجدید افتتاح و فعالیت خود را آغاز کردو تاکنون به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه می دهد.

درحال حاضر این مرکز دارای 9681جلد کتاب درفضایی دلنشین دارای مساحت زیربنای 331.11مترمربع دارای سالن مطالعه کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

 

خدمات مرکز :

اجرای فعالتهای فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه هنری برخط(حصیربافی)

بخش های مرکز:

کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن آمفی تاتر در مساحت 331.11مترمربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک ونوجوان /سالن آمفی تاتر/کارگاه هنری/اتاق قصه گویی /کارگاه علمی

امکانات کارگاهی : اتاق قصه گویی /کلاس سفال ونقاشی /کلاس علمی

روزوساعات فعالیت : مرکز دریک شیفت 8تا 14 صبح /روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل : 1نیروی فرهنگی (مسئول مرکز) و 1 نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن 6 تا 17 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : خوزستان-حمیدیه ،خ شهید چاسب طرفی ،ضلع جنوب غربی پارک شهرداری

تلفن : 36722333

مسئول مرکز : سمیره عنصری

 

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/05/16 - 18:10
  • تعداد بازدید: 5500
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
افسون امینی، مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور:

به‌کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی در حفظ مخاطب این هنر موثر است

افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، معتقد است: قصه یک ابزار است که با کمک آن می‌توان مخاطبان این هنر را حفظ کرد؛ البته تحقق این امر مستلزم به روزرسانی اطلاعات و به کارگیری روش‌های نوین قصه‌گویی است.

ببه گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، افسون امینی مدیر کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور که در آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون استان خوزستان سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: دنیای امروز  دنیای تغییر لحظه به لحظه است و مربیان باید اندوخته‌ها و تجربه‌های خود را جهت همپا شدن با مخاطبین به روز رسانی کنند.

 او ضمن تقدیر از تلاش‌های دبیرخانه‌ی استانی و حسن حضور قصه‌گویان خوزستانی، از پایان یافتن مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی و طی شدن مراحل این دوره به صورت موفقیت آمیز ابراز خرسندی کرد و افزود: در هر کجای دنیا وقتی یک رویداد فرهنگی تداوم پیدا می‌کند؛ ارزشمندتر شده و  گرامی داشته می‌شود؛ در نتیجه در حفظ آن بیشتر از قبل می‌کوشند.

امینی بیان کرد: جای بسی خرسندی است که جشنواره‌ی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کشور هر سال پربارتر از سال قبل برگزار شده و هم‌چنان این نهاد پرچمدار هنر ارزنده و کهن قصه‌گویی در  سرزمینمان است؛ موفقیتی که مرهون تلاش مربیان خوب کانون در سراسر کشور است؛ کسانی که  مشعل این هنر را در کتابخانه‌ها و مراکز کانون به دست گرفته و روشن نگاه می‌دارند.

قصه‌گویی عامل توجه به تمدن و فرهنگ است

در ادامه این مراسم، وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، قصه‌گویی را عامل توجه به تمدن و فرهنگ، عنوان کرد و گفت: آنچه که برای ما به عنوان متولی حوزه‌ی فرهنگ، هنر و ادبیات در کانون پرورش فکری اهمیت دارد توجه به زیرساخت‌های تمدنی و تاریخی است که در بستر روایت شکل می‌گیرد و قصه بهترین ابزاری است که با آن می‌توانیم این امکان را پیش روی فرزندان خود قرار دهیم.

بر اساس این گزارش: آئین اختتامیه‌ مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با معرفی راه‌یافتگان به بخش منطقه‌ای و حضور افسون امینی مدیر کل آفرینش های فرهنگی کانون کشور، وحید کیانی مدیر کل، بهرام یارزاده دهکردی معاون فرهنگی، جمعی از مربیان و کارشناسان کانون خوزستان، هیئت داوران و جمعی از علاقمندان به قصه‌گویی برگزار شد.

گفتنی است: در این مرحله از جشنواره نفرات اول تا سوم و شایسته‌ی تقدیر هر سه گروه مشخص شدند و نفرات اول و دوم گروه‌های «پسران و دختران» و «زنان و مردان» به مرحله‌ی منطقه‌ای جشنواره راه یافتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت