این مرکز در سال 1379در ساختمان کنونی خودافتتاح و آغاز به کار نمودوتا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه

های فرهنگی،هنری وادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه  7603 جلد کتاب دارد و با دارا بودن فضایی بالغ بر مساحت 375متر مربع دارای سالن

مطالعه کودک ونوجوان می باشد.

خدمات مرکز:  کارگاه های فرهنگی ،هنری ویژه گروه سنی 4سال کامل تا 17 سال،اجرای فعالیتهای ویژه اعضا مجازی

برخط(فعالیت اعضا حقیقی به دلیل محدودیتهای کرونایی تا اطلاع ثانوی لغو می باشد)،برگزاری کارگاه های تخصصی

وفعالیتهای فرهنگی،هنری وادبی

بخشهای مرکز: کتابخانه کودک ونوجوان- دو کلاس مجزا جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری وادبی

امکانات ویژه:  سالن مطالعه اعضا کودک ونوجوان-دوکلاس مجزا

امکانات کارگاهی:  دارد.

خدمات فراگیر:  ندارد.

روز و ساعت فعالیتها: مرکز در یک شیفت و از ساعت 8الی13ظهر دایر می باشد. روزهای زوج ویژه حضور دختران و روزهای فرد ویژه حضور پسران می باشد.

پرسنل:  1 مربی مسئول،1 مربی فرهنگی،1،مربی هنری-مرکز نیروی خدمات ندارد.

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6سال کامل تا 17سال،شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

.............................................................................................................

نشانی:   بلوار آیت الله خامنه ای،جنب پارک شقایق،روبه روی سازمان بیمه ی تامین اجتماعی.

تلفن:   52229008-061

مسئول مرکز:زینب  مقدم

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/04/08 - 13:50
  • تعداد بازدید: 766
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با محوریت گرامی‌داشت شهدای کودک و نوجوان حمله رژیم صهیونسیتی برگزار شد؛

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی با یاد و نام شهدای کودک و نوجوان حمله تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه شهیده آیما زینلی در اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی»، همزمان با سراسر کشور روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با سومین روز محرم، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

این گردهمایی با محوریت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان حمله اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی، برگزار شد و با حضور اعضای کودک و نوجوان، خانواده‌ها و مربیان، جلوه‌ای از هم‌افزایی مفاهیم دینی، مقاومت و هنر را به نمایش گذاشت.سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

از بخش‌های ویژه این برنامه، آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید علی هاشمی، فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و عضو دیرین مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری اهواز بود که با سخنرانی، روایتگری و بیان خاطرات همراه شد. سخنرانی محوری برنامه با موضوع نقش کودکان و نوجوانان در واقعه عاشورا و پیوند آن با ایثارگری‌های معاصر از جمله رشادت‌های شهید علی هاشمی و شهدای اخیر جنگ با رژیم صهیونیستی، برگزار شد.

در ادامه، اعضای ادبی کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری اهواز و باوی با خوانش آثار سروده‌شده خود با موضوعات محرم، عاشورا، کودکان عاشورا، شهید علی هاشمی، جنگ اخیر ایران و رژیم صهیونیستی، شهدای این نبرد و همدلی مردم در جریان عملیات «وعده صادق ۳»، در دو بخش فارسی و عربی جلوه‌ای از احساس، تعهد و آگاهی نسل جدید را به نمایش گذاشتند.

اجرای گروه سرود اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو اهواز نیز از دیگر بخش‌های تأثیرگذار این گردهمایی بود که فضای برنامه را با شور و معنویت بیشتری همراه ساخت.

همچنین در پایان این گردهمایی، کارگاه اوریگامی با موضوع سازه‌های کاغذی ویژه محرم، به همت مربیان فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد و مورد استقبال کودکان و نوجوانان حاضر قرار گرفت.

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت