این مرکز در سال 1379در ساختمان کنونی خودافتتاح و آغاز به کار نمودوتا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه

های فرهنگی،هنری وادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه  7603 جلد کتاب دارد و با دارا بودن فضایی بالغ بر مساحت 375متر مربع دارای سالن

مطالعه کودک ونوجوان می باشد.

خدمات مرکز:  کارگاه های فرهنگی ،هنری ویژه گروه سنی 4سال کامل تا 17 سال،اجرای فعالیتهای ویژه اعضا مجازی

برخط(فعالیت اعضا حقیقی به دلیل محدودیتهای کرونایی تا اطلاع ثانوی لغو می باشد)،برگزاری کارگاه های تخصصی

وفعالیتهای فرهنگی،هنری وادبی

بخشهای مرکز: کتابخانه کودک ونوجوان- دو کلاس مجزا جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری وادبی

امکانات ویژه:  سالن مطالعه اعضا کودک ونوجوان-دوکلاس مجزا

امکانات کارگاهی:  دارد.

خدمات فراگیر:  ندارد.

روز و ساعت فعالیتها: مرکز در یک شیفت و از ساعت 8الی13ظهر دایر می باشد. روزهای زوج ویژه حضور دختران و روزهای فرد ویژه حضور پسران می باشد.

پرسنل:  1 مربی مسئول،1 مربی فرهنگی،1،مربی هنری-مرکز نیروی خدمات ندارد.

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6سال کامل تا 17سال،شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

.............................................................................................................

نشانی:   بلوار آیت الله خامنه ای،جنب پارک شقایق،روبه روی سازمان بیمه ی تامین اجتماعی.

تلفن:   52229008-061

مسئول مرکز:زینب  مقدم

 

اخبار مرکز:

 

  • // - 10:29
  • تعداد بازدید: 6077
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزیدگان نخستین مهرواره‌ی ادبی « به رنگ صدف» معرفی شدند

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان‌ خوزستان برگزیدگان نخستین مهرواره‌ی ادبی «به رنگ صدف » را دو بخش شعر و داستان معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نفرات برگزیده‌ی نخستین مهرواره‌ی ادبی «به رنگ صدف» از سوی مرکز آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

 بر اساس بیانیه‌ی هیئت‌داوران این مهرواره، در بخش شعر، کوثر روشنایی از مرکز گتوند به مربیگری سکینه ظهراب‌زاده، سارا شریفی‌راد از بندرامام خمینی (ره) به مربیگری لیلا سپهری و آرمیتا آسترکی از مجتمع فرهنگی هنری اهواز به مربیگری ثریا عبدی، موفق به کسب مقام برگزیده شدند.

در بخش داستان این مهرواره نیز سوفیا رضایی از مرکز فرهنگی هنری کانون شماره ۲ اهواز به مربیگری طیبه پوربصیری و خدیجه عادل‌فر از کانون گتوند به مربیگری سکینه ظهراب زاده، عناوین برگزیده‌ی این مهرواره را از آن خود کردند.

گفتنی است: داوری این مهرواره را سکینه ظهراب زاده در بخش شعر و طیبه پوربصیری در بخش داستان،  هر دو از مربیان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به عهده داشتند.

بنا بر اعلام واحد آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان فراخوان نخستین مهرواره‌ی ادبی «به رنگ صدف» در تیرماه ۱۴۰۰ به مناسبت روز عفاف و حجاب در دو بخش شعر و داستان ویژه‌ی اعضای ادبی مراکز کانون سراسر استان منتشر شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت