این مرکز ازسال 1379آغازبه کار کرد.مساحت کل کانون 400متر می باشد.که  سالن آمفی تئاترآن با مساحت 105 متردر قسمت ورودی مرکز قرار دارد.درحال حاضر این مرکزدارای 5000جلد با موضوعات مختلف علمی دینی رمان و...می باشد که کودکان و نوجوانان از آنها هم درفضای کانون که از سه سالن مطالعه برخورداراست استفاده می کنند.خدمات مرکز:برگزاری کلاس های فرهنگی با دونیروی مربی مسئول و مربی فرهنگی انجام می شود.که این فعالیتها برای گروه سنی 7 تا 14 سال انجام می شود.که این فعالیتها دراین شرایط به صورت مجازی انجام می شود.دراین مرکز به دلیل نداشتن مربی ادبی و هنری

بخش های مرکز:سالن آمفی تئاتر -سالن مطالعه کودک ونوجوان

امکانات کارگاهی: دو کارگاه هنری

خدمات فراگیر:ندارد

مرکزدریک شیفت از ساعت 8 تا13 فعالیت دارد.روزهای زوج پسر روزهای فرد پسر

پرسنل:انفر مربی مسئول -1نفر مربی فرهنگی-1نفرخدمات

شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 تا17سال و پرداخت شهریه 25000تومان برای عضویت درمرکزحقیقی

نشانی:ایذه-خ فرهنگ-روبروی کتابخانه شهید مفتح

تلفن:43630222

مسئول مرکز:خانم خورشیدی

اخبار مرکز:

 

  • // - 19:41
  • تعداد بازدید: 6433
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مرتضی حیدری آل کثیر، شاعر آیینی و منتقد ادبی

شعر آیینی باید حاوی حکمت و فلسفه باشد

مرتضی حیدری آل‌کثیر، شاعر آیینی و منتقد ادبی خوزستانی معتقد است: از لحاظ فرم واژه‌ها و لحن و شکل بیان، شعر آیینی خاص است، در نتیجه باید حاوی حکمت و فلسفه باشد و شاعر تنها به بیان حس و حال درونی اکتفا نکند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، مرتضی حیدری آل‌کثیر، شاعر آیینی و منتقد ادبی خوزستانی که در همایش ادبی استانی « برکه‌ی آسمان » ویژه‌ی عید سعید غدیر خم  سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: با اینکه شعر آیینی دایره‌ی محدودی ندارد، اما شامل استثنائات خاص است؛ چرا که در مدح ائمه باید هنرمندانه و محترمانه و در شان شخصیت بزرگ آنان قلم زد.

او با اعتقاد به اینکه شعر آیینی باید عمیق، آراسته و خالی از کج‌تابی و ضعف تالیف باشد بیان کرد:  یک شاعر آیینی باید به جوهره‌ی شعر توجه داشته باشد و نوآوری به خرج دهد.

مولف کتاب « تشنه در ابر » در ادامه، اشعار آیینی در ادبیات فارسی  را به دو دسته تقسیم کرد و گفت: نمونه‌ی اول اشعاری هستند که به مدح و منقبت یا مرثیه‌ی ائمه‌ی اطهار می‌پردازند و دسته‌ی دوم شامل شعر دینی است، شعری که به مفاهیمی مثل توحید، تربیت انسانی، حمد خداوند و مسائل اخلاقی می‌پردازد.

 بر اساس این گزارش، در بخش دوم همایش ادبی استانی « برکه‌ی آسمان » آثار ادبی اعضا با موضوع عید غدیر و منقبت امام علی (ع) در قالب شعر و دل‌نوشته به اشتراک گذاشته شد و توسط کارشناس میهمان برنامه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است: این ویژه برنامه به مناسبت عید سعید غدیر خم، با حضور مدیرکل کانون خوزستان، مرتضی حیدری آل‌کثیر، شاعر آیینی و منتقد ادبی خوزستانی، کارشناسان و مربیان مراکز آفرینش‌های ادبی، فرهنگی و هنری و جمع کثیری از اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری خوزستان، در صفحه‌ی مجازی همایش‌های استانی آفرینش‌های ادبی با سرپرستی فاطمه رشیدی، مربی ادبی برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت