این مرکز از سال 1381در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 10232جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 263متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد .

خدمات مرکز :اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه تخصصی و فعالیت های فرهنگی و ادبی

بخش های مرکز :سالن مطالعه کودک و نوجوان

امکانات کارگاهی :یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد

روز و ساعت فعالیت :از ساعت 8 الی 13 روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: 1مسِئول مرکز و1نفر خدمات

شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 سال تا 17سال و پرداخت شهریه 15000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :اروندکنار-ورودی شهر-سمت چپ جاده –جنب سینما شب

تلفن:06153392834

مسئول مرکز:خانم مدنی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 13:36
  • تعداد بازدید: 6345
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش کودکان و نوجوانان خوزستانی در مهرواره ی ملی نامه به شازده کوچولو

اعضای کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان موفق به کسب مقام برگزیده‌ی مهرواره‌ی ملی نامه به شازده کوچولو شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، «آروین حیدری» عضو ۸ ساله مرکز کانون بندر امام خمینی به مربیگری لیلا سپهری و «سارا دین‌پرست» عضو ۱۰ ساله از مرکز کانون شماره ۴ اهواز، به مربیگری فاطمه رشیدی، مقام‌های برگزیده را در بخش کودکِ مهرواره ی ادبی نامه به شازده کوچولو، به دست آوردند.

همچنین در بخش نوجوان این رویداد ادبی، «ریحانه دهقانی» عضو ۱۳ ساله مرکز کانون اندیمشک به مربیگری پوران الهی فر، موفق به دریافت عنوان برگزیده شد.

فراخوان این مهرواره از سوی مرکز آفرینش‌های ادبی کانون استان اصفهان به بهانه‌ی ۸ تیر روز جهانی شازده کوچولو، با موضوعات متنوعی از قبیل «به رؤیاهایت چه می‌گویی؟، نامه‌ای به گل سرخ شازده کوچولو، زیباترین آدم روی زمین، با چشم دل ببین و سفر هشتم شازده کوچولو» در تیرماه ۱۴۰۰ منتشر گشته و ۱۷۳ اثر از سراسر کشور، به این رقابت ارسال شد. که درنهایت ۸ نفر به‌عنوان برگزیده‌ی این مهرواره و یک نفر در بخش شایسته تقدیر معرفی شدند.

بر اساس این خبر «آریانا قربانی فراز»، «فاطیما رضایی»، «ستایش دوران» همگی از استان اصفهان، «مهسا زنده» از اردبیل، «معصومه عرب پور» از کرمان و «فاطمه اخضری» از فارس، دیگر اعضای ادبی کشور بودند که در مهرواره‌ی ادبی نامه به شازده کوچولو، به‌عنوان منتخب معرفی شدند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت