این مرکز ازسال 1346درهمین محل فعالیت خودرا آغاز نموده ،با اجرای فعالیت های فرهنگی وهنری و ادبی درحال حاضر این مجموعه دارای 16704جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 340مترمربع دارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4تا 17سالگی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی و هنری می باشد .

بخش های مرکزی : کتابخانه کودک و نوجوان و سالن آمفی تئاتر در مساحت 140متردارای فضاوبه حیاط سبز دردور تادور سالن مرکزی به مساحت2000هزار مترمی باشد .

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک ونوجوان سالن آمفی تئاتر سوئیت وسه  هرکلاس 16متر دربیرون ازسالن دارد.

امکانات کارگاهی : یک کلاس سفالگری که ورودی آن بیرون از سالن مطالعه می باشد ودوکلاس داخل سالن جهت کارگاه های خوشنویسی ونقاشی می باشد .

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از ساعت 8تا 13ظهر می باشد که روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر می باشد.

پرسنل : یک مسئول مرکز، یک مربی پاره وقت درهفته دوروز درمرکز می باشد ویک نفر خدمات می باشد.

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت شهریه 20000هزارتومان برای عضویت درمرکز حقیقی .

نشانی مرکز : خوزستان – شوشتر – چهارراه امام خمینی – ضلع غربی  جنب ستاد نمایندگی نماینده شهر گیلانی –کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک

تلفن مرکز : 3625734

مسئول مرکز : مرجان کهوازی زاده

اخبار مرکز:

 

  • // - 09:23
  • تعداد بازدید: 6359
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برنامه‌های کانون خوزستان ویژه روز شعر و ادب فارسی اعلام شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان بیش از ۱۵۰ عنوان برنامه را، به مناسبت ۲۷ شهریور، روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت نام و یاد استاد شهریار، در فضای مجازی مراکز فرهنگی هنری خود برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، با هدف گرامیداشت و معرفی ۲۷ شهریورماه به‌عنوان روز شعر و ادب فارسی، مراکز کانون پرورش فکری استان، برنامه‌های مختلفی را در حوزه‌های فرهنگی، ادبی و هنری، به‌صورت مجازی و با حضور اعضا و مربیان برگزار می‌کنند.

بنا بر اعلام معاونت فرهنگی کانون خوزستان بالغ بر ۱۵۰ برنامه‌ی متنوع در قالب شناخت وقایع، شناخت شخصیت، قصه‌گویی، نمایش، نشریه نگاری، شعرخوانی، مشاعره، تصویرسازی، خوشنویسی، پویانمایی، معرفی و روخوانی کتاب و... با توجه به کیفیت اجرا و محتوای مناسب مدنظر است که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی مراکز فرهنگی- هنری و شورای فرهنگی استان، برای اجرا در روز شعر و ادب فارسی پیش‌بینی شده است.

همچنین برگزاری مسابقات، نشست‌ها و همایش‌های ادبی استانی با هدف تولید آثار ادبی همچون شعر، داستان و دل‌نوشته و معرفی روز شعر و ادب فارسی، معرفی استاد شهریار، خوانش اشعار شهریار، تهیه فایل‌های معرفی شخصیت نویسندگان و شعرای ملی، اشتراک‌گذاری شعرخوانی در فضای مجازی به‌منظور استفاده کودکان و نوجوانان، از جمله برنامه‌هایی است که در روز شعر و ادب فارسی به‌صورت مجازی در سامانه‌ی مجازی کانون خوزستان، اجرا می‌شوند.

گفتنی است: ۲۷ شهریور ۱۳۶۸ روز درگذشت شاعر معاصر، محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، در تقویم رسمی کشور به نام روز شعر و ادب فارسی نام‌گذاری شده است.

بر اساس این گزارش از زمان شیوع ویروس کرونا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به صورت مجازی با اجرای فعالیت‌های عمومی و تخصصی همچون، کتابخوانی (شعر/داستان)، معرفی و بحث کتاب، معرفی و نقد کتاب، قصه گویی(فعالیت قصه گویی/ خوب شنیدن و خوب گفتن)، شناخت سرزمین، شناخت مفاخر، شناخت مشاغل، شناخت وقایع، پخش و بحث فیلم و انیمیشن، پخش و نقد فیلم و انیمیشن، نشریه نگاری (کاغذی/الکترونیک)، تمرین نقد و گفت وگو، آشنایی با قرآن و احادیث، نقاشی، خوشنویسی، ساخت عروسک نمایشی، کاردستی، شعر و قصه، کاغذ و تا، شاهنامه خوانی و ...میزبان کودکان و نوجوانان خوزستانی هستند.

گروه‌های سنی چهار سال به بالا (نوباوه)،  هفت سال به بالا(نوخوان)،  ۹ سال به بالا(نونهال)،  ۱۲ سال به بالا (نونگاه)و  ۱۵ سال به بالا(نوجوان)، می‌توانند با مراجعه به پایگاه مجازی کانون خوزستان به نشانی khz.kpf.ir عضو مجازی کانون شوند و از فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی مراکز کانون در بیش از سی شهر استان بهره‌مند شوند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت