سال احداث 1350وبعد از جنگ باز سازی شده در مهر 1372فعالیت خود را آغاز کرده است.

در حال حاضر مرکز دارای 14271   جلد کتاب می باشد مساحت کل مرکز

1173وعرصه 214متر ،ودارای یک سالم مطالعه برای کودک ونوجوان است

خدمات مرکز :کارگاه هنری ویژه گروه سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت برای اعضای حقیقی ومجازی

فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

بخش های مرکز :سالن مطالعه کودک و ونوجوان ،2کلاس هنری

امکانات ویژه مرکز: یک کارگاه هنری وسال مطالعه کودک ونوجوان  (یک سالن تازه ساخت که هنوز تجهیز نشده است )

امکانات کار گاهی :2کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد

روز ها وساعات فعالیت :مرکز از ساعت 8صبح الی 14

روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل :1مربی فرهنگی به همراه مسئول مرکز و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت هزینه عضویت

نشانی :خرمشهر:کوتشیخ بلوار بایندر ، خیابان کارون روبروی اسکله 1قایقرانی  تلفن :06153532510

مسئول مرکز :خانم علویان

 

 

اخبار مرکز:

 

  • // - 20:09
  • تعداد بازدید: 6716
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته‌ی ملی کودک

ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» در کانون خوزستان برگزار می‌شود

انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری استان خوزستان به مناسبت هفته‌ی ملی کودک، ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» را با حضور قصه‌گویان کشوری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط‌ عمومی کانون خوزستان، ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه»، به همت انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با مشارکت قصه‌گویانی از استان‌های خوزستان، اصفهان و تهران، از روز جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ آغاز و تا پنج‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، در این ویژه‌برنامه هر روز رأس ساعت ۱۷ بعدازظهر، یک قصه‌گو از هفت قصه‌گوی منتخبِ استان‌های خوزستان، اصفهان و تهران، از طریق صفحه انجمن قصه‌گویی کانون خوزستان به نشانی ghesehgoueekhouzestan، به‌صورت زنده قصه‌گویی خواهد داشت.

گفتنی است: علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی می‌توانند قصه «طولانی‌ترین اسم» را با قصه‌گویی مریم شفیع‌زاده از تهران در ۱۶ مهر ۱۴۰۰، قصه‌ی «میخوام که بادکنک بشم» را با قصه‌گویی زینب موسوی از خوزستان در ۱۷ مهر ۱۴۰۰ و قصه‌ی «یک انگشتی» را با قصه‌گویی بهنام رحمانی از اصفهان، در ۱۸ مهر ۱۴۰۰ بشنوند و ببینند. همچنین، نعیمه عامری فلیحی در ۱۹ مهرماه با قصه‌ی «تا سه میشمرم»، فاطمه حسن‌نسب در ۲۰ مهرماه با قصه‌ی «کی باشم بهتره»، فرشته پورنعمتی در ۲۱ مهرماه با قصه‌ی «قلقلی» و مریم شادابی‌پور  در ۲۲ مهرماه با قصه‌ای از شاهنامه، همگی از استان خوزستان در ویژه برنامه قصه‌گویی «هفت روز، هفت قصه» اجرا خواهند کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت